IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:13
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:22
      Witam proszę o informacje na temat kampingów z biura Intour-Beskidy w Blanes-La
      Masia:jakie warunki,czy jest woda,toalety itp.Z tego co czytam to niektórzy
      uważają,że jest koszmarnie.Za opinie serdecznie dziękuję.
      • Gość: maja Re: Blanes IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:13
        woda i toalety napewnotam sa bo to standard na każdym kempingu
        • Gość: Gość Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:36
          Opisałam biuro Intour-Beskidy w poscie do Xymeny. Moge odpowiedzieć na
          dodatkowe pytania.
          • Gość: sarunia Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:56
            Dzięki serdeczne już przeczytałam i jestem przerażona.Wysyłam dziecko i nie
            wiem co mam o tym myśleć.
            • Gość: Gość Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:47
              Myślę, że opieka nad dziecmi bedzie w porządku. Kemping sam w sobie jest też
              bardzo atrakcyjny (są dwa baseny, wystarczajace zaplecze sanitarne, połozony
              jest na uboczu). Problemem pozostaje stan techniczny mobile-home i uczciwość
              biura. Wyłudzenie od dzieciaków dodatkowych pieniedzy nie mieści się w głowie.
              To powinno ich zdyskryminowac na rynku. Niestety, nie należą do Izby Turystyki
              (sprawdziłam w ubiegłym roku po powrocie), wiec nie za bardzo wiadomo, gdzie
              mozna ich rozliczyc. Z drugiej strony samo Blanes jest tak atrakcyjne, ze moze
              warto zaryzykowac. Nie wiem - trudno to ocenic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka