Gość: rwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:22 Witam proszę o informacje na temat kampingów z biura Intour-Beskidy w Blanes-La Masia:jakie warunki,czy jest woda,toalety itp.Z tego co czytam to niektórzy uważają,że jest koszmarnie.Za opinie serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Blanes IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 21:13 woda i toalety napewnotam sa bo to standard na każdym kempingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:36 Opisałam biuro Intour-Beskidy w poscie do Xymeny. Moge odpowiedzieć na dodatkowe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarunia Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:56 Dzięki serdeczne już przeczytałam i jestem przerażona.Wysyłam dziecko i nie wiem co mam o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:47 Myślę, że opieka nad dziecmi bedzie w porządku. Kemping sam w sobie jest też bardzo atrakcyjny (są dwa baseny, wystarczajace zaplecze sanitarne, połozony jest na uboczu). Problemem pozostaje stan techniczny mobile-home i uczciwość biura. Wyłudzenie od dzieciaków dodatkowych pieniedzy nie mieści się w głowie. To powinno ich zdyskryminowac na rynku. Niestety, nie należą do Izby Turystyki (sprawdziłam w ubiegłym roku po powrocie), wiec nie za bardzo wiadomo, gdzie mozna ich rozliczyc. Z drugiej strony samo Blanes jest tak atrakcyjne, ze moze warto zaryzykowac. Nie wiem - trudno to ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś