Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      kia

kia

(3 wyniki)
    • Jestem na pełnej dawce abx 600 rif,200 mino,600 xitrocin plus zioła 5 g resveratol,5 g cats,3 g andro I czuję się jak przed leczeniem.Mój najgorszy objaw i najbardziej dokuczliwy dystonia szyjna wrócił w pełnej krasie.Trwa to już ponad miesiąc ,ciągle tak samo zle.Przecież tyle chyba nie może trwać herx więc co to jest do jasnej.Już mnie sz... trafia. Nie wiem już co robić.
    • Nie sądzicie, że to forum umiera? A szkoda! Myślę, że poważnym błędem było wykasowanie wątków lekarzy. Tak, jak pisałam wtedy, tak teraz potwierdzam - to było wylanie dziecka z kąpielą! Może jednak administratorzy zastanowiliby się nad tym czy nie przywrócić wątków, które były kluczowe dla tego miejsca, bo tak naprawde nie ma tu po co wchodzic...
    • tak sie mnie własnie naszło, choruje od dziecka, głównie były to problemy z układem hormonalnym ( za duze tsh potem brak miesiączki, itp) bóle stawow (tak , takie wędrujące <ściana>) bóle głowy, z powodów bólu głowy trafiłam nawet do szpitala diagnoza: " nic ci nie jest, udajesz" ale akurat mieli jakis program i wszystkim na oddziale robili elisa na bb i wyszedł mi dodatni przeleczeyli 4 tygodnie i stwierdzili ze jestem zdrowa. I wszystkie pięknie tyle, że w ciagu tych lat po leczen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się