Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      kia

kia

(7 wyników)
    • Polskie panstwo jest bezradne wobec tych wszystkich Dud i zupelnie nie wiem, dlaczego.Duda moze nie wiedziec, ze bicie kogokolwiek, posla tez "listewka", opluwanie kobiety - poslanki tez, czy bicie mezczyzny - tez posla , to sa przestepstwa. Duda moze nie wiedziec, ze ograniczanie wolnosci czlowieka - grupy poslow tez- to przestepstwo. Ale ktos to Dudzie powinien wytlumaczyc, np. prokurator, ktory przypadkiem zna prawo ( bo jest wielu takich co nie zna). Jest cala masa nagran, w ktorych Duda...
    • Panie WOjciechu. ...to dobrze , ze nie napisal pan o filmie ""wszystko co kocham". Nie wiem gdzie pan wtedy byl i co robil /lata 78-86/, ale ja sie nazywam Robert Brylewski , i bralem bezposredni udzial w wydarzeniach i akcjach o ktorych pan m.in. stara sie pisac w takich grupach jak m.in.KRYZYS,DEUTER,BRYGADA KRYZYS ARMIA w panskim artykule az sie roi od bledow , ktorych nawet poczatkujacy dziennikarz nie moze popelniac. nie mam czasu wymieniac wszystkich. Tomek Budzynski nie gral ...
    • ...[i]celem PiS jest dziś prezydentura dla[b] Z.Ziobro [/b]w 2015 r.[/i] Prawo i Sprawiedliwość jest partią klerykalną. Jak o faktycznym szefem PiS mówi o.Tadeusz Rydzyk: Zbigniew Ziobro ...[b]"to swój chłopak".[/b]
    • bardzo proszę o oficjalne przeprosiny od ministra Sikorskiego, proszę przeprosić panie ministrze naród białoruski a także Polaków którzy walczyli w opozycji demokratycznej
    • a to tam sa REZYMOWI Polacy i PRAWDZIWI Polacy ????? Faktycznie kaczynski wraca, z zakazem wjazdu dla Nie Polakow. Ludzie opamietajcie sie, ukraina juz my nie odbili, dajcie se spokoj z tymi zadymami. A Unia milczy, jak Prawdzwi Polacy mowia o Bialorusi-to 3 wojna swiatowa na wlosku i wiec prezydenta w Minsku. Ale dlaczego milczy Unia ???? -wz
    • Abstrahujac od etycznych konsekwencji mam pytanie: czy ogladanie seriali na youtube, czy tez filmow na stronach typu streaming jest legalne? Ktos wie? :)
    • Kupil sobie jeden t-shirt; polszczyzna wieszcza Salonu.I TV za nim chodzila, chyba TW Walter.Kabotynski wychowanek Salonu, bicz bozy Jackowa i Greenpointu nie jest w stanie zrozumiec, ze bez zaplecza, na zywo lepiej nic nie mowic, bo mozna za bardzo odslonic kompletny brak glebi.Taki Milosz np. przypadkiem uczyl sie w gimnazjum greki i laciny.A Glowacki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się