Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      kia

kia

(9 wyników)
    • bede mowil krotko - jestem zachwycony. jezdzilem roznymi minivanami - zona ma venture 3,4 (zostal w polsce), objechalem californie i nevade chryslerem town&country, jezdzilem tez paroma innymi wynalazkami typu windstar, montana i inne sienny. ale ta kia jest po prostu swietna. silnik ma ponad 270km i reaguje na gaz wrecz sportowo (nie sadzilem, ze to powiem o minivanie). kazde ruszenie spod swiatel na poczatku konczylo sie wlaczeniem kontroli trakcji - przez chwile ten samochod wrecz wyd...
    • [i]FPP czyli first person perspective[/i] spedzilem ostatnio troche czasu za kolkiem w samochodach, ktore nie byly mi wczesniej znane. ba, nawet nie mialem blizszej stycznosci w ogole z tymi markami albo nie mialem jej od dawna. i troche mnie oba zaskoczyly. pierwszy to peugeot 5007. [img]https://luxurygods.pl/wp-content/uploads/2009/11/peugeot_5008.jpg [/img] przejechalem nim z wiednia do w-wy (woz z wypozyczalni - to temat na osobna historie). zaskoczenie? szokujacy przepyc...
    • wiem , mogę zobaczyć , przejechać się. ale jestem ciekaw waszych opini crd 140koni da się z tym żyć?
    • Na drodze. tiny.pl/jf62 Bo mogą nią jechać policmajstry zaopatrzone w videorejestrator.:))
    • ludzie, oświeććcie mnie co za cholerstwo to jest. codziennie jadąd do i z pracy mijam salon tejże firmy (wespół z KIA)i widzę wystawione sprzęty np. quad za 8500 PLN jakieś skutery, motocycki i to wszystko w raczej śmiesznych cenach. domyślam się że to made in china, ale co to jest warte?
    • Ceed?(10)

Co sie w PL mysli o takim wynalazku? Moi rodzice zamowili takiego (wbrew moim ostrzezeniom) - model 1.6 z wszystkimi bajerami oprocz skory. Probowalem ich namowic na Civica, ale podobnie wyposazony byl o 50% drozszy od Ceeda. Tato sie przejechal i mu sie Kia badzo spodobala. Troche wstyd ze Kia bedzie w rodzinie, ale ich obecne Mitsubishi sie konczy zdecydowanie - ma zlosliwa przypadlosc stawania w szczerym polu.
    • Jak napisała ?Rzeczpospolita?, właściciele gruntów, na których ma zostać wybudowana fabryka grupy Hyundai/KIA na Słowacji, nie chcą zgodzić się na cenę, jaka została im zaproponowana przez rząd. Dlatego też odmówili sprzedaży, domagając się wyższej ceny. Do tej pory rząd nabył 48% z 220 hektarów, jakie mają zostać wykorzystane pod budowę fabryki. Stanislav Vinc, który jest pełnomocnikiem rządu ds. przygotowania miejsca pod inwestycję, powiedział podczas konferencji prasowej, że Koreańczy...
    • Intrall wypuszcza na rynek nową wersje Lublina - o masie całkowitej 4,5t. Silnik, skrzynia, wał napędowy, mosty i zawieszenie od Iveco. Ale przecież to polski samochód ;)
    • kochani, nosze sie z zamiarem nabycia droga kupna auta kia rio, nowego, brat mi poleca, bo sam ma i chwali. ale nie wiem nic o tym samochodzie oprocz tego co mozna przeczytac na stronach dealerow. czy macie z nim jakies doswiadczenia? warto? awaryjny jest? polecalibyscie? mniej wiecej 38 0 40 patykow by kosztowal... usciski lip

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się