kia

(4 wyniki)
  • Wiem, że było wałkowane wiele razy - pielęgnacja dzieci w Polsce kontra pielęgnacja wUK. Pierwsze dziecko urodziłam w kraju, drugie, po 10.latach na wyspach. Stosuję zupełnie inny model pielęgnacyjny, ktory - jak na razie - doskonale sie sprawdza (nieprzegrzewanie, jak najmniej leków, przyzwyczajanie organizmu do zwalczania ew. chorób). Moja koleżanka, mama półrocznego chłopca, poszła do lekarza z potwornie kaszlącym maluchem. Byłyśmy przekonane, że wróci ze stosem recept. A ona...
  • Niegdyś- określenie Matka Polka było wyrazem szacunku do pełnego poświęcenia macierzyństwa, dziś , zwłaszcza na tym forum- jest prawie obelgą, a już na pewno szyderstwem. Większość z nas ( uczestniczek forum) to pewnie dzieci "Matek Polek" ale ciekawe co z naszych dzieci wyrośnie, jeśli: 1/ zaczniemy przede wszystkim dbać o własne szczęście i zadowolenie ( jakże często powtarzany na forum banał zwłaszcza w kontekście decyzji o pójściu do pracy, bo w domu nudno: "szczęśliwa matka to szcz...
  • witam zgodnie z regulaminem zamieszczanie treści reklamowych na forum jest zakazane; w związku z tym posty z odnośnikami do sklepów / aukcji internetowych będą usuwane; proszę linkować same obrazki przedmiotów, o których chcecie rozmawiać dziękuję
  • gadzety(5)

wiekszosc z nich jest tylko po to zeby wyciagnac kase z kieszeni a rodzice daja sie w to wciagnac fakt technika idzie naprzod ale nie popadajmy w paranoje moze jeszcze pieluszki z alarmem wilgotnosci? fakt w ulepszaczach sobie zycia jestesmy daleko w tyle za ameryka np ale z drugiej strony jak chcecie kupujcie potem po latach albo przy 3 4 dziecku bedziecie sie byc moze smiac z tego albo i nie heh znow wlozylem kij w mrowisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się