Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      kiepski

kiepski

(13 wyniki)
    • Pierwszy raz rozczarowałam się zakupem w Tchibo-kupiłam bluzkę z kolekcji wiosennej w sklepie internetowym-tę w miętowe paseczki.Jak zwykle dokładnie obejrzałam przy rozpakowywaniu,no i w paru miejscach miała skazy pod postacią takich jakby ciemnych wplecionych nitek.No ale nic,przymierzyłam,te "skazy" nie rzucały się w oczy,więc stwierdziłam ,że nie będę się bawić w odsyłanie.Poodrywałam metki i dopiero jak chciałam ją przeprasować zauważyłam,że jedna część jest ok.2-3 cm dłuższa od drugiej:...
    • Natknęłyście się na jakiegoś bubla w tym sklepie?. Jak z reklamacją bo ikea słynie z tego ,że zawsze uznaje , czy ktoś się na tym przejechał?. Ja kupiłam sofę lillberg, która trzeszczy przy każdym ruchu i właśnie przymierzam się do reklamacji:(
    • kupiłam podwojne termoopakowanie Avent ale coś słabo trzyma ciepło , gorący płyn po 3 h jest zimny całkiem czy to cos jest nie tak ?????? a tyle szmalu kosztowało !!!!! a jak wy macie , może jest jakies lepsze innej firmy ? pozdrawiam wszystkie mamusie
    • Otwierają ten sklep jutro kolo mnie. Zajrzałam na stronę angielską, ubrania są tanie i wyglądają ładnie. A jak z jakością?
    • Wadera już nie mamy, myślimy o czymś bardziej skomplikowanym i atrakcyjnym. ;) Podobają mi się pierwsze 4 z tego linka, można Wasze maluchy mają już takie cacka i możecie podzielić się opiniami? www.ebaja.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=gara%BF&pfrom=&pto=&categories_id=&x=0&y=0 Nie jestem pewna, czy elektroniczne bajery w trzecim i czwartym byłyby przez Antka mile widziane, generalnie nawet elektryczną kolejkę woli pchać rączką, ale w niedzielę zającz...
    • Czy ktoś ma fotelik zooty 0-18 kg? Bardzo proszę o opinię.
    • syn ma 4 lata. potrzebuje dla niego butów na jesień i zimę. możecie jakieś polecić. oglądam katalog, podoba mi się kilka par a brat może kupić je w uk.
    • byłam dziś w 5.10.15 w M1 w Markach i kupilam fajne spodenki przecenione z 49 zł :))) bylo w czym wybierac. Nawet się zdziwilam ze mało ludzi było.
    • www.leomark.pl/?mode=produkt_full_lista&recordId=283 Myślałam o takim, ale w realu to wygląda znacznie gorzej. Szukam czegoś porządnego, bo moja córa wykończyła już dwa stetoskopy z tych tanich - niestety plasik kiepskiej jakości. A że uwielbia bawić się w lekarze, więc już powoli myślę o czymś na prezent mikołajkowy (trzeba zacząć zbierać środki :-) Aha znalazłam jeszcze coś takiego, ale cena trochę wysoka i niewiele tych akcesoriów www.leomark.pl/?mode=produkt_full_lista&recordId=2...
    • jak w tytule.dobre jakosciowo?widzialam na allegro po 9 zł.opłaca sie taki zakup?
    • Pytanie jak w temacie Bardzo interesuje mnie ten wózek, ale nie widziałam go na żywo tylko w internecie i bardzo mi się spodobał. Jakie są wasze opinie na jego temat? Jak się prowadzi, jaką ma tapicerkę, jakie jest jego wykonanie. Interesuje mnie dosłownie wszystko na jego temat.
    • ten wózek podobno przy opuszczaniu oparcia podnosi się podnózek. Czy to wada czy zaleta? Proszę o opinie o tym wóżku pozdrawiam.
    • chce kupic ten wózek.czy warto?sa mamy które juz kupiły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się