kiepski

(7 wyników)
  • czy ktoś ma może taki wózek? www.allegro.pl/item973209200_nowosc_wozek_blizniaczy_podwojny_jeep_z_usa.html Podoba mi sie opis i wygląd ale nie wiem jak z jakością - nigdy o tej formie w kontekście wózków nie słyszałam. Będę wdzięczna za opinie
  • Witam Podczytuję forum od jakiegoś czasu,z wieloma opiniami się zgadzam, wiele jest dla mnie oczywistych,ale pomimo doświadczenia wózkowego targają mną pewne wątpliwości:) Stąd moje pytanie 3 czy 4 koła? Wózek na pewno z tych większych,koła pompowane,przód skrętny i co dalej? Miałam x-landera xt, super wózek (zwłaszcza w porównaniu z czołgiem sprzed 5lat przy pierwszym dziecku:) ale brakowało mi opcji montowania spacerówki przodem lub tyłem. Teraz stoją przed wyborem nie samego wóżka, al...
  • Stoję właśnie przed dylematem zakupu wózka parasolki. Zasadniczo nie cierpię wózków na małych terkoczących kółeczkach. Do tej pory Majka jeździła Quinny Freestyle 3 XL Comfort, który jest absolutnie THE BEST!! Ale potrzebujemy czegoś mniejszego do samochodu, tym bardziej że panna ma już prawie 2 lata i nie potrzebuje już takiego 16kg bolida. Waham się między dwoma modelami - Buggsterem i Espiro Magic. Myślałam też o Verve ale wydaje mi się za mały. Buggster jest fajny, ale ciężko się po...
  • Witam, Proszę pilnie o pomoc w wyborze wózka - termin mam na 4.01.2010r. i byliśmy już zdecydowani na Jane nomad (gondola + spacerówka), korcił mnie też slalom ale ze względu na 3 koła i ze użytkownikami wózków bedzie moja mama i teściowa i ze trzeba przy podijaniu używać dwóch rak zdecyowałam się na tradycyjne 4 koła. Dziś pojechaliśmy do sklepu aby obejrzeć kolory bo wahaliśmy się pomiedzy etną kolekcja z 2008 za 2000zł a bohemiandem kolekcja z 2009 za 2300zł. A w sklepie jak ...
  • ma przednie kola skrętne bez możliwości blokady koł???Dostalam używany dlas mojego 2,5 latka i w domu strasznie ciężko idzie....
  • Może już maluch którejś z Was jeździ w spacerówce a gondola stoi nieużywana? Odkupię gondolę lub cały głęboki wózek Inglesina Classic!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się