Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      kierowany

kierowany

(12 wyniki)
    • Dlaczego wszystkie komentarze do artykułów z gazety są kierowane na Forum Aktualności ??? Nigdy tego nie było. A może chcecie rozpiżyć to gniazdo wstecznictwa i zaprzaństwa ????
    • "Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: $1. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl. publikacja cudzych zdjęć bez zgody autora" I znów blokada, wszystkie zdjecia sama robię i znowu się mnie czepiacie? Proszę o zniesienie blokady!
    • co adminami kieruje, kiedy wycinaja posty na forum. i powiem wam szczerze, ze nie wiem. do tej pory mialam wrazenie, ze sa tylko malo obiektywni i troche malo rozeznani, ale jak ostatnio zobaczylam te perelki cenzury, to przestalam ich wogole rozumiec. moze ktos mi wytlumaczy o co w tym wszystkim chodzi? 1) wycieto moj post: "za zlamania prawa i regulaminu", w ktorym wyrazilam nadzieje, ze przeczytaja rowniez posty khaki3 w zalinkowanych watkach, poniewaz moga dac im wiele do mysl...
    • Pytam zupełnie poważnie. Taki termi padł w jednym z wątków. Chcę wiedzieć co szanowna administracja (w osobie maas) rozumie pod tym pojęciem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12625619&a=12631731
    • Olbrzymia aktywnosc admina na tym forum zmusila go do podzielenia sie obowiazkami ze mna. Dzieki temu uzyskacie odpowiedzi na swoje pytania znacznie szybciej. Jakosc tych odpowiedzi bedzie porownywalna z adminowymi. Poslugiwac sie bede tez pewnymi szablonami. A wiec na wszystkie pytania "co z portalem" i sygnaly "portal padl" bede odpowiadal "samzes upadl" lub "to tobie padl komp". Na pytania dotyczace poczty odpowiedz bedzie brzmiala "pisz na Berdyczow" lub "idz na poczte". Na wi...
    • Otóż, od bliżej nieokreślonego czasu nie docierają na moje konto (tak, to z którego właśnie piszę) - maile. Jako że kilka dni temu wysłałam maile testowe z wszelkich możliwych kont, i nie otrzymałam żadnych zwrotów, i żaden z tych maili nie dotarł na rzeczone konto - cóż, zostaje mi tylko przypuszczać, że dostał je jakiś inny użytkownik portalu. Takie roszady są zdaje się ostatnio w modzie :-/ Aha, wysyłać maile z tego konta mogę i dochodzą, więc napisałam do Postmastera. Ale on chyb...
    • Mam do Was wazne pytanie: czy administratorzy spoleczni, wybrani sposrod forumowiczow maja mozliwosc calkowitego usuniecia watkow/pojedynczych wpisow z portalu forum Gazety Wyborczej, czy tylko przesuwania ich na "osla lawke"? Czy dzialania administratorow spolecznych sa dla Was widoczne? Klaniam sie, M.S.
    • GW informuje: "WKRÓTCE DOSTĘP DO ARCHIWALNYCH TEKSTÓW ZA DARMO! Z dniem 26 kwietnia 2006 roku wydawca portalu Gazeta.pl kończy odpłatne udostępnianie materiałów zawartych w archiwum portalu. Z tą datą tracą ważność wszelkie kody uzyskane przez użytkowników w wyniku zamówienia na dostęp do archiwum, bez względu na datę złożenia zamówienia." dziś już 3 mama, a archiwum nadal zamknięte. A może ja nie umiem tam wejść?
    • A jeszcze nie zdążył wypłynąć na szerokie wody. Mówię o forum "Wiadomości". Chcę Ci się zrewanżować za podanie wcześniejszego stanu licznika FA. Oto kilka liczb dotyczących "Wiadomości" (dziś, ok. godz. 10): 1760 postów 50% zawdzięczacie jednemu tematowi - liście Bronka 36 wątków "samodzielnych" - nie podczepionych do artykułów na portalu 182 posty w "samodzielnych" wątkach. W tym czasie w Aquanecie powstało ok. 450 wątków. Coś cienko wyglądają te nowe wynalazki. Wydaje mi...
    • www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=31 Proszę spojrzeć. Każdy kto skomentuje artykuł sportowy w dowolnym miejscu portalu spowoduje pojawienie się nowego wątku na głównym forum Sport. Ale dlaczego wydarzenie lokalne np. mecze III ligowych drużyn są aż tak ważne i idą na główne forum Sport a nie na lokalne podforum? Proszę zobaczyć, większość tych wątków ma tylko jeden post bo naprawdę wśród kibiców w całym kraju trudno znaleźć fanów jakiejś drużyny z Koziej Wólki itp....
    • Jak posty od różnych nadawców, ale z tym samym, powtarzającym się nagłówkiem skierowac do odpowiedniego folderu (wg nagłówka)?
    • Do mojej skrzynki włamał się pewien osobnik - nie mam zamiaru mu tego puscić płazem. Policja kieruje mnie do wydziału PG, który... niestety będzie "aktywny" dopiero w poniedziałek. Może ktoś z was ma jakieś lepsze namiary? Galba michta@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się