kierowany

(7 wyników)
  • Forume(4)

Seractil ponieważ wiadomo, że regulamin ani netykieta w oparciu o które powinieneś działać nie mają dla ciebie większego znaczenia co mogę udowodnić a kierujesz się jedynie sympatiami i własnym widzimisię, może dla uniknięcia nieporozumień napisał byś jakiś własny regulamin co wolno pisać a o czym nie. Jak zauważyłem, można pisać bez sensu i na kretyńskie tematy a jak pojawi się jakiś temat w którym rozwija się merytoryczna dyskusja to zaraz ginie, nasuwa mi się taka mysi, że być może k...
  • Jak dojechać na ul Opatowicką, do Kościoła Matki Sprawiedliwości i Miłości Społecznej, jadąc od strony Chorzowa?
  • piszcie co chielibyscie zmienic na forum?? moze wyglad?? dostep?? a moze jakies nowe opcje??? ten watek jest kierowany tez do gazety i jej mozliwosci odnosnie naszych "zachcianek" ;D
  • W PiS narasta opozycja wobec Kaczyńskiego? Jak dowiedziała się "Rzeczpospolita" aż kilkadziesiąt osób, z liczącej ok. 200 członków Rady Politycznej PiS głosowało przeciwko kandydatom Jarosława Kaczyńskiego do Komitetu Politycznego Partii. – Wiedzieliśmy, że i tak wejdą. To nie było głosowanie przeciw nim, ale przeciw decyzjom prezesa - tłumaczy jedna z osób głosujących "przeciw". Młodym politykom PiS nie podoba się, że do władzy w partii powraca tzw. taliban - najbardziej rad...
  • Przełom w śledztwie dotyczącym kupowania głosów w wyborach samorządowych w Bytomiu. Paweł S., ps. "Stryj", domniemany szef bytomskiej mafii, oraz siedmiu jego "żołnierzy", jest podejrzanych o kierowanie akcją kupowania wyborczych głosów za wódkę. Brat "Stryja" został radnym i jest członkiem miejskiej komisji do spraw porządku publicznego. L.
  • Witam Jestem ciekawy jaka jest opinia ludzi o świetlicy w Lasowicach. Niby jest i jest ogólnie dostępna dla mieszkańców, oczywiście w ramach zajęć tam prowadzonych. Jednak gdy przyjrzymy się zakresowi tych zajęć to jest on bardzo wąski a wolne pomieszczenie które znajdują się w budynku nie są zagospodarowane. I pytanie. Czy ja jako osoba która ma prawo korzystać ze świetlicy na takich samych warunkach jak wszyscy, mogę przyjść i poprosić o możliwość korzystania z pomieszczenia w ustalonych d...
  • Witam Od dluzszego juz czasu na naszym firmamencie medialnym dziala TV3 ze zmieniona oprawa, zmieniona formula. W nazwie owy stwor medialny ktory okresla sie telewizja regionalna uzurpuje sobie prawo do wydawania glosu w sprawach regionalnych, lokalnych usiluje wplywac i miec decydujace znaczenie w walce o tzw rzad dusz, przez kierowanie okreslanych postaw, dobierajac okreslone opinie a takze formulujac okreslone wnioski. Niestetu tutaj na Slasku pewne autocenzorkie zapendy bylych funkcj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się