klan

(17 wyników)
  • nie wiem- czy przez wakacyjną przerwę odzwyczaiłam się od klimatu, mojego niegdyś ulubionego serialu, czy też w istocie, jego poziom drastycznie spadł. dialogi sztuczne i wydumane. aktorzy graja, jakby im sie juz nie chcialo i odwalaja fuche, oby tylko kasa na konto wpłynęła. zero emocji- wszystko jakieś takie płaskie i nijakie. już nawet na forum, nie chce się komentować, bo naprawdę nie ma czego! NUDA!!!! razi mnie to strasznie i meczyłam się strasznie podczas dzisiejszego odcinka... co wy ...
  • klan miał ostatnio 2 dni opóźnienia do kalendarza a wczoraj jak zerkałem, to wyszło, że wigilię odgrywają. i jakby dłuższy odcinek był. myślicie, że zmontowali to tak na życzenie tvp po tych perturbacjach z obsuwą? bo jak tak sądzę i zastanawiam się, jakie sceny nas ominęły ;) btw: grażynka olbrychskiego na sadybę ciągnie na wigilię a ostatnio się przecież okazało, że tamten ma rodzinę, korbas to jego syn ;) wiadomo że bywa różnie, ale to trochę niedograne.
  • Wie ktoś? Szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć strony z bezpłatnym,jasnym dostępem do tego serialu... Jeśli ktoś wie to proszę o pomc...
  • [sonda=co wolicie? ] [*]klan [*]na wspólnej [/sonda] w klanie już chyba żaden wątek mnie nie interesuje; daję radę oglądać jeszcze akcję na sadybie, na truskawieckiej już gorzej. panią surmacz bym rozstrzelał. przecież scenarzyści wiedzą, że te wątki, które mają być śmieszne, są żałosne. utrata głosu surmaczowej to jakaś totalna porażka :( w na wspólnej też jest dużo abstrakcji, denerwuje mnie żaneta, ale od czasu do czasu pojawiają się ciekawe wątki i nawet śmieszne, roman z honoratką...
  • W niedlugiej przyszlosci - na posesji Chojnickich zamieszka wielblad a Pawelek Lubicz bedzie mial zdolnosci przewidywania chorob! Bedzie sie dzialo...
  • nie, nie.. no szanujmy się, dzisiejsza scenka wizyty korbasa w szkole, nie wiem, gdzie oczy podziać, no nie mam słów.
  • ciekawe kiedy była nagrywana dzisiejsza scena jaśka z dupą w parku? śnieg był, ale to chyba nie scena sprzed roku. to chyba świeżynka z przełomu października i listopada tego roku.
  • Na wiadomość, że Norbi przeciął przewody hamulcowe, Olka ze spokojem - "Kocham Cię, wiedziałam od początku, czekałam aż sam mi to powiesz" No Ludzie, jakby o zbitym wazonie mówiła. Świr czy nie ale to przecież usiłowanie zabójstwa było! Chyba z 10 lat za coś takiego grozi. A oni lajtowo - przepraszam, że chciałem zabić! Paranoja jakaś.
  • oglądam te odcinki po wakacjach i zauważam, że bożenka trochę przytyła i dostała dużą pupę.
  • i jak wam sie podobalo? zareczyny wyszly zalosnie- akcja z pierscionkiem, wybrzydzajaca martynka i maciek uczacy sie tekstu. swoja droga, ze tez ten maluch nie wsadzil tego pierscionka do buzi, tylko sie nim ladnie bawil ;) watek olki- narzeczony corki w szpitalu, po probie samobojczej, a koniaczki planuja wakacje, bawia sie ze znajomymi, a zalamana corke przymuja w...biurze :) no i jeszcze sielanka na sadybie, wakacje na parkingu kliniki polozniczej i wiecznie jeczaca ela- dopiero teraz zauw...
  • ale wyładniała ostatnio. z kim powinna być : z miłoszem czy z tancerzem marcinem?
  • rany, co to znowu bylo? sasiad Tomek, z którym matka ma zamiar zeswatac biedna Martyne, ma dobrze platna prace. jest pomocniikem grabarza. osobiscie nie mam nic przeciwko przedstawicielom tego zawodu. ale sasiad Tomek zdaje sie byc lekko uposledzony...jakos mi to zgrzyta... scenarzystow chyba poniosla wyobraznia. albo po prostu chcieli byc oryginalni- w zadnym chyba serialu nie bylo jeszcze nic o grabarzach ;)
  • j.w
  • darek znowu nie potrafi sie pohamowac na widok ladnej dziewczyny. do tego zdaje sie, ze jakas jego byla kochanka, co miala z nim na pienku, ostatnio go przylapala. wiadomo juz, ze czesia sie dowie. no i niechby wkoncu uniosla sie honorem i zazadala rozwodu. a co z z przedszkolem? bo biznes jest jej, ale lokal jego niewidzialnej corki. jesli kolejny raz mu wybaczy, to bedzie idiotka roku. ale co z kolei innego moze zrobic, zeby nie zostac calkiem na lozie. ciekawe o co tym razem chodzi scenarz...
  • No i dupowaty Knor doczekał się, zamiast od razu zonie powiedziec o nękającej go Jungowskiej to starał się to ukryć.
  • www.se.pl/seriale/klan-beata-borecka-zdefraudowala-120-tysiecy-z-kasy-firmy_185596.html
  • [sonda=Czy Pączkowski jest seksoholikiem?] [*]tak (norbert wie co mowi) [*]nie (bo powiedział oli ze nie jest) [/sonda] nie daje mi to spokoju od paru dni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się