tdf-888 20.12.12, 18:38 nie, nie.. no szanujmy się, dzisiejsza scenka wizyty korbasa w szkole, nie wiem, gdzie oczy podziać, no nie mam słów. Link Zgłoś Obserwuj wątek
santana2000 Re: klan żenada 21.12.12, 09:25 po za tym jak wszedł do klasy, to myślałam, że wszystkie dziewczyny się na niego rzucą, a tu nawet wielkiego WoW nie było, tylko słabe dzień dobry... Link Zgłoś
mmk9 Re: klan żenada 21.12.12, 10:05 santana2000 napisała: > po za tym jak wszedł do klasy, to myślałam, że wszystkie dziewczyny się na nieg > o rzucą, a tu nawet wielkiego WoW nie było, Były rozczarowane, bo zamiast idola stosownego dla nastolatek przyszedł stary spuchlak Link Zgłoś
ami_lii Re: klan żenada 21.12.12, 11:32 Najważniejsze że może się wreszcie skończy ten idiotyczny wątek "Kasia jest prześladowana przez koleżanki" - po kilku ostatnich odcinkach, przestaję się dziwić że ma tylko jedną koleżankę. W ogóle się dziwię że wg. Klanu ktoś taki jak Korbas jest idolem młodzieży - prawdziwa młodzież to raczej szaleje za wypielęgnowanymi, wymalowanymi chłopaczkami śpiewającymi piosenki o miłości. Link Zgłoś