Dodaj do ulubionych

wigilijny klan

25.12.12, 17:02
klan miał ostatnio 2 dni opóźnienia do kalendarza a wczoraj jak zerkałem, to wyszło, że wigilię odgrywają. i jakby dłuższy odcinek był. myślicie, że zmontowali to tak na życzenie tvp po tych perturbacjach z obsuwą? bo jak tak sądzę i zastanawiam się, jakie sceny nas ominęły ;) btw: grażynka olbrychskiego na sadybę ciągnie na wigilię a ostatnio się przecież okazało, że tamten ma rodzinę, korbas to jego syn ;) wiadomo że bywa różnie, ale to trochę niedograne.
Obserwuj wątek
    • 5andrzejm Re: wigilijny klan 26.12.12, 11:33
      no właśnie,a na dodatek dziwne jest,że kolejny premierowy odcinek będzie dopiero w środę 2 stycznia 2013 r.
      • klan3 Re: wigilijny klan 26.12.12, 13:36
        Jutro powtórka odcinka wigilijnego sprzed 4 lat.
        • pacjent8 Re: wigilijny klan 26.12.12, 19:32
          Gdyby Graża w realnym świecie przyszła na Wigilie z innym chłopem, to pół osiedla wiedziałoby, ze to jej kochanek. Takie rzeczy tylko w klanie, zeby obcego chłopa brac do innej rodziny na wigilie:D
          • greges58 Re: wigilijny klan 27.12.12, 01:39
            i do tego Wdowa !!!
            w żałobie...
            ;)
      • tdf-888 Re: wigilijny klan 27.12.12, 14:29
        uuuuu, jak żyć?
    • vasilip Re: wigilijny klan 29.12.12, 09:58
      Po co ten głupek z cyrku na rodzinnej wigilii?
      • shatmach Re: wigilijny klan 02.01.13, 23:32
        Dopiero dzisiaj zobaczyłem powtórkę Klanu wigilijnego. To nie był żaden montaż tylko dłuższy wigilijny odcinek. Trwał 10 minut dłużej niż taki zwykły. Wszystko się przecież działo tego samego dnia w Wigilię. Powiem Wam, że jednak dobrze, ze Klan trwa tych 20 minut bo złapałem się na tym, że po tych 20 minutach ze 3 razy sprawdzałem ile jeszcze do końca. Pół godziny to zdecydowanie za dużo na Klan. :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka