Dodaj do ulubionych

klan vs na wspólnej

26.11.12, 22:01

w klanie już chyba żaden wątek mnie nie interesuje; daję radę oglądać jeszcze akcję na sadybie, na truskawieckiej już gorzej. panią surmacz bym rozstrzelał. przecież scenarzyści wiedzą, że te wątki, które mają być śmieszne, są żałosne. utrata głosu surmaczowej to jakaś totalna porażka :(
w na wspólnej też jest dużo abstrakcji, denerwuje mnie żaneta, ale od czasu do czasu pojawiają się ciekawe wątki i nawet śmieszne, roman z honoratką sprawiają, że można się usmiechnąć bez zażenowania (akcje na budowie, teraz wkurzenie o aranżację na kwadracie); co do osób denerwujących, to czy skoro ta agata już tam została na dłużej, to nie mogłaby przestać gadać spontanicznie po angielsku? :( socha mi się nie podoba, świński ryjek, a podoba mi się matka dzieciaka igora, choć kłótliwa ale co tam :)
Obserwuj wątek
    • 1deodyma Re: klan vs na wspólnej 01.12.12, 16:27
      zdecydowanie wole NW i jest to jedyny serial ze wszystkich seriali, jakie ogladam. Klanu nie ogladam juz od kilku dobrych lat.
      co do serialu NW, nie lubie watkow z Ewa.
      najbardziej lubie watki z Romanem i Honorata, z Ziebami oraz z Ziminskimi, czyli takie, przy ktorych mozna sie usmiechnac:)
      reszta moze byc, ale nie musi. szalu nie ma.
      • aga_ata Re: klan vs na wspólnej 01.12.12, 18:35
        A ja wolę Klan, z sentymentu.
        NW jest dla mnie dużo gorsze zarówno od Klanu, jak i nawet od MjM.
        • malyszon1 Re: klan vs na wspólnej 12.12.12, 19:11
          jedyny serial prod polskiej, jaki jestem w stanie oglądać bez skrępowania to Alternatywy 4
    • eo_wina Re: klan vs na wspólnej 01.12.12, 22:04
      I Klan, i NW, i Mjm ogladam od poczatku i bez przerw.
      Z tych trzech najbardziej lubie NW, potem Mjm, na koncu Klan.
      W NW do ulubionych watkow naleza (i tu oryginalna nie bede): Honorata i Roman (plaszcz z ciucholandu Romana w scenie na budowie albo zdawanie przez niego egzaminow - fantastyczne), Ziminscy (pekalismy z mezem, gdy Marek po imprezie stanal w drzwiach jedynie w damskim kozuchu), perypetie Kamila z doktorem Ostrowskim. Nie lubie natomiast Renatki i Slawka, Zanetki, a juz do pasji doprowadza mnie swiezo odnaleziona siostrunia Weroniki.
      • 1deodyma Re: klan vs na wspólnej 02.12.12, 12:29
        perypetie Kamila z doktorem Ostrowski
        > m.

o to to tez:)
        Renatka i Slawus tez mnie wkurzaja.
        • tdf-888 Re: klan vs na wspólnej 02.12.12, 14:17
          a ja tego doktorka nie lubię, ogólnie jako aktora, bo postać jest w miarę ok
          co mnie wkurza? po co w tym serialu kolejny słoik - jak się okazało w legendzie ślązaczka - siostra wojtka. ta taa zięby są spoko, ale ten wątek z zakupem biletów na legia - górnik totalna abstrakcja no nic się nie zgadzało :)
      • 1deodyma Re: klan vs na wspólnej 02.12.12, 12:31
        i troche szkoda, ze zabraklo wspolnika Ziminskiego wraz z jego urocza malzonka:)
        podobal mi sie tez watek z Jerzym i Bula, gdzie to Jerzy pisal biografie tego drugiego.
        • eo_wina Re: klan vs na wspólnej 02.12.12, 13:28
          Ach, faktycznie, zapomnialam o fantastycznym Jankowkim! Jego natractwo bylo przekomiczne :-)
          I o ile wtek Izy i Dudka jest taki sobie, to Jankowski wniosl tyle energii do ich domu, ze wystarczy na troche. W odroznieniu od Skargi i jego zakochaniu w corce Jerzego - tego strawic nie moglam.
          • 1deodyma Re: klan vs na wspólnej 02.12.12, 13:31
            > I o ile wtek Izy i Dudka jest taki sobie,

oni strasznie dretwi sa. jak dla mnie, to mogloby ich w ogole nie byc.

W odroznieniu od Skargi i jego zakochaniu w co
            > rce Jerzego - tego strawic nie moglam.

ten watek byl zupelnie niepotrzebny.
            • abrakadabraaa Re: klan vs na wspólnej 03.12.12, 00:28
              Klanu nie oglądam

Na Wspólnej - najlepszy wątek jak dla mnie był z Mieciem Burzą :) Pan Jankowski jest świetnym aktorem i wprowadził swoją postacią dużą dawkę humoru. Świetna "para" razem z Dudkiem :) Szkoda, że go już nie ma, mogli wprowadzić go na stałe.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka