Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(8 wyników)
    • Mój wybór byłby taki: Maria J.Pawlikowska - coś romantycznego - L'Air du Temps Manuela Gretkowska - cos ostrego : D&G Małgorzata Musierowicz - coś cieplego i klasycznego : Chanel Coco? Olga Tokarczuk - cos unisex : Calvin Klein Maria Bojarska - coś erotycznego : Le Baiser du Dragon? Dorota Masłowska - coś wyskokowego : Moschino
    • O opinię proszę panów:) Żebyśmy wiedziały, czego używać.
    • Co polecicie?
    • coraz czesciej lapie sie na tym ze perfumy meskie podobaja mi sie bardziej - dla mnie - niz ich "kobiecy" odpowiednik; to samo dotyczy perfum typowo meskich, bez zenskiego odpowiednika Habanita byla zaprojektowana jako perfumy meskie ... a dzisiaj sa to "typowo kobiece perfumy" a poza tym, czyz podzial zapachow na meskie/zenskie nie jest kwestia pogladow danej kultury na to co meskie a co kobiece? i w zwiazku z tym raczej malo uniwersalny? "zapachy sa z natury rzeczy unisex, a ...
    • Czy istnieje określenie niegrzeczne zapachy?Czyli jakie?Często czytam opisy w pasie kobiecej(to już nałóg:)i spotykam sie z takim określeniem.Czy to ma zachęcić do kupna?Czy wzbudzić zainteresowanie?Proszę o dowolne rozwijanie wątku.Ja ide popracować:)
    • Czy uważacie, że istnieją takie zapachy? Używamy wiele zapachów, które można różnie sklasyfikować. Z reguły są to zapachy przeznaczone dla kobiet. Ale chodzi mi o takie, które kojarzą Wam się z kobiecością. Oczywiście kobiecość też może mieć różne oblicza ;) Dla mnie pierwsze skojarzenia: Stella, Nina, Miracle So Magic, Celine Dion...
    • Znacie? Dla mnie sa absolutnie wyjatkowe. bardzo kobiece uwielbiam Folie i Ecume. Milej soboty!
    • Często czuję wanilię nawet tam gdzie jej nie ma. Mam ostatnio awersje do słodkich zapachów a wanilia mnie mdli. Wydaje mi się,że spora liczba perfum zawiera ta nutę. A w czym jej nie ma i, co najważniejsze, w czym nie czuć? Szukam takiego zwiewnego zapachu w stylu Champs Elysees podszytego czymś leśno-drzewnym ( szypry odpadają), kobiecego, troszkę "chłodnego", czegoś, co nie przytłacza. W ramach sentymentu kupiłam wiciokrzew Yves Rocher,którego używałam dawno temu. Nadal szukam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się