Forum Na emigracji Kobieca Polonia
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(13 wyniki)
    • Mam ogromna prosbe do wszystkich kobiet ! Musze napisac do niedzieli /18.04/ prace na temat Brytyjska prasa kobieca, ale mam duzy problem - nie mieszkam w Anglii tylko w Polsce i nie mam bezposredniego dostepu do tamtejszej prasy. Owszem szukałam gazet w Empiku, ale wiekszosc to pisma wydawane w USA lub Francji, a ja szukam gazet /dla kobiet/ wydawanych przez angielskie koncerny prasowe.. Bede ogromnie wdzieczna za podanie chociaz kilku popularnych czasopism /stron internetowych...
    • Witam! Podczytuję Was od pewnego czasu i widzę, że są tu sympatyczne, spokojne kobitki, dlatego chciałabym polecić Wam (niekoniecznie tylko mężatkom ;) ) kobiece, przyjazne forum www.mnm-forum.com/index.php Zapraszam i pozdrawiam! :)
    • ... temat zaisnpirowany dyskusja w watku o "honorowych zabojstwach". No wiec tak sobie poczytalam i sa to straszne rzeczy! Jednak jednak z osob wspomniala o braku solidarnosci kobiecej, o wychowywaniu corek rownie surowo jak wychowane byly matki, o staraniu sie o przychylnosc Pana (meza). I to jest fenomen, ktory wysepuje nie tylko w jednym miejscu, ale wlasciwie na calym swiecie! Skoro ten fenomen jest taki miedzykulturowy to musi miec on baze w czasach kiedy religii jeszcze...
    • Przepraszam ze teraz beda zyczenia ale podobno lepiej pozno niz wcale :)
    • Chcialam tylko powiedziec, ze nie podoba mi sie to, co sie dzieje na forum. Irytuja mnie watki zakladane przez silvuple, ale nie podobaja mi sie odpowiedzi. Skoro nie chcemy z nia dyskutowac, bo jest glupia, plytka i zle wychowana, to moze albo nie odpowiadajmy na jej watki (w koncu sie jej znudzi) albo ja zabanujmy z KP... Inaczej nam sie rynsztok zrobi pelen zlosliwych bab... ... ja wiem... mnie tez swierzbi...
    • Pewnie troche takich jak ja sie nazbieralo - czytajacych i podgladajacych, ktorzy jednak nie pisza tutaj. Napiszcie, dlaczego nie piszecie, a ja Wam powiem, czemu ja nie pisze ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
    • kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,2965899.html dyskutowalysmy na wazne tematy przy okazji tik-taka, religii, sprawie o "zle urodzenie"... teraz kolejny temat...
    • Dlaczego nie pisze na Forum "Kobieca Polonia"? Przede wszystkim dlatego ze tu sie ciagle pije ;oPPPPP a poza tym: ---------> Spraw oczywistych i kłijących w oczy nie będę komentować ...pisze juz od dawna na kilku forach GW, zaczynalam na Forum Polonia w 2001 roku potem rozlazlam sie po roznych prywatnych odnogach i jest tych forow wystarczajaco duzo, zeby pisanie bylo pelnym etatem, wiec poddalam sie i kilkanascie innych forow tylko czytam ---------------> Ja po ponad tr...
    • Żart jaki czy co? Fantazja Współczesnej Kobiety Sukcesu: Po ciężkim dniu w biurze, późnym wieczorem w końcu dotarła do ulubionego pub-u... Usiadła przy barze i delektowała się ulubionym drinkiem... Tak...Tylko tutejszy barman potrafi zrobić go, tak jak ona lubi... Rozejrzała się po sali i zobaczyła w drzwiach najwspanialszego mężczyznę w swoim życiu... Wysoki...umięśniony...przystojny... hmmm...Gęste ciemne włosy... Piękne, błyszczące zielone oczy... Każdy jego ruch był tak męs...
    • Prosze Was o porade. Mieszkam w USA i nie mam ubezpieczenia lekarskiego, wiec ciezko mi sie zdobyc na wizyte, ktora jest bardzo droga. Nawiedzaja mnie od czasu do czasu grzybiczne przypadlosci - kupuje wtedy tez drogie masci ktore sa dostepne bez recepty w sklepach. Ale one w sumie nie pomagaja, troche daja ulgi, ale i tak musze sie meczyc przez pare tygodni, az w koncu przejdzie. I tak do nastepnego razu, przecietnie co kilka miesiecy. Wiem, ze powinnam isc do lekarza, ale czy sa...
    • dziewczyny nareszcie, wlasnie uslyszalam ze sie normalizuje w naszym spoleczenstwie i ze kobieta piekna to kobieta z odpowiednimi kraglosicami!! i co wy na to?? koniec z wariackimi dietami!! pozdrawiam, i zycze smacznej kawki z ogromna bita smietana :) bea
    • Ja pozwole sobie skierowac pytanie do wszystkich Polke rozsianych po swiecie. Przebywacie juz jakis czas poza granicami kraju, czy na odglos jezyka polskiego w publicznych miejscach, w sklepie, na plazy, na lotnisku, dajecie znac ze tez jestescie z Polski? Jednym slowem, czy zagadujecie po polsku innych rodakow przypadkowo napotkanych w swiecie?
    • Ostrzegam wszystkie panie na Forum!!!! Nie kupujcie tego rozowego badziewia! Prosze od razu kupowac ta normalna wersje dla facetow..damska wersja wcale nie goli!!! Chcialem wyprobowac rozowa wersje...jest do kitu, ledwo sie ogolilem, musialem kilka razy wiecej jezdzic ostrzami po twarzy dla takiego samego efektu co przy meskiej wersji!!!! :( PS: bede musial kupic jeszcze raz ale w dziale dla mezczyzn :) m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się