Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(8 wyników)
    • Proszę doradźcie mi z pomocą jakich ćwiczeń mogę maksymalnie podnieść i zaokrąglić pośladki ? Mam zbyt wąskie biodra w stosunku do całej reszty i takie powiększenie pupy, myślę może być jedynym sposobem na wyrównanie proporcji -??- Jeśli macie też jakieś inne sposoby, pomysły- napiszcie proszę, bo jak narazie spotkałam tylko ćwiczenia na wyszczuplenie bioder, a mi zależy na czymś całkiem innym.
    • Uda i pośladki. Mam 18 lat, 48kg wagi i powiedzmy, niezbyt smukłe uda i pośladki.. Chciałabym się pozbyć tego tłuszczyku, ale na żadnego trenera ani wizyty w fitness clubie mnie nie stać, na basen również. Chciałabym jeździć na rolkach, ale niewiem czy to wystarczająco pomoże, a jeśli tak, to czy nie urosną mi za duże mięśnie? Jakie jeszcze ćwicznia polecacie? Z góry dzięki za pomoc:) Pozdrowienia Ryfka
    • Ważę tyle ile powinnam i generalnie nie jestem puszysta.Jestem niestety typową kobietą i "zbieram" tłuszczyk w pośladkach i udach, zwłaszcza ich górnej części. Jak się tego pozbyć i czy to jest w ogóle możliwe?
    • Kurcze sama nie wiem jak chcialabym wygladac, ciagle sie odchudzalam i nic z tego nie wychodzilo. Mam 162 cm wzrostu i waze okolo 47 teraz. W wieku 15 lat wazylam 45, potem przytylam do 50-2 kg, potem mialam jazde na wygladanie jak modelka, schudlam do 43 kg... potem znowu przytylam, chudlam, az wreszcie jakies 4 miesiace temu przeszlam na diete i schudlam do 45 kg:/... przytylam znowu heh i teraz waze tyle 47. Mam 20 lat i powinnam wygladac jak kobieta, czyli miec piersi, waska t...
    • Przecież po to was rodzice odkarmili byście zdolni do rozrodu byli.Pierwsze chudy zdechnie niż gruby schudnie.Chłopa musi być widać, babę też.Co wy, nowe reguły życiowej mądrości chcecie ustalać?
    • czy ktorej z was nie wystapila miesiaczka czy jest to mozliwe?? bo ja powinnam miec za tydz gdizes a dzis mokj 1 dzien?? pozdraiwam czekam na osobe ktra sie przylaczy/
    • Czytałam że ćwiczenia te opracowane są dla facetów a przecież oni są zupełnie inaczej od nas zbudowani. Słyszałam że po szóstkach kobietom zanika talia bo za bardzo rozbudowują się mięśnie. Oczywiśie działa to tak samo jak u facetów z tym że im wcięcie w talii jest nie potrzebne w przeciwieństwie do kobiet. Jaka jest prawda?? Czy po całej serri szóstek kobieta nadal będzie miała kobiece kształty?
    • Witam wszystkich. Wlasciwie nie mam problemow z waga. Z figura poza jednym "drobiazgiem" tez raczej nie. Ale.... Te "schabiki" doprowadzaja mnie do szalu!!! Czy ktos wie jakie trzeba robic cwiczenia zeby sie tego pozbyc? Zaznaczam ze nie musze chudnac a tylko pozbyc sie tego paskudztwa. Prosze o rady!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się