Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(16 wyników)
    • " Musi byc do wyboru. Zmieniać się, żeby tylko nic się nie zmieniło. To łatwe, niemożliwe, trudne, warte próby. Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. Nie wie, po co ta ...
    • Ostatnio narzekałem, że mało kobiecości w kobietach. Później spotkałem w różnych okolicznościach dwie takie kobiece. Hehehehe, kupię sobie taki samochód z dużym, rozkładanym tylnim siedzeniem.
    • istnieje tez roznica w postrzeganiu wielkosci przez obie plcie, otoz dla kobiet duzy członek to juz ok. 16 cm dł a dla faceta duzy to ok 20 cm dl , wiec widac roznice w postrzeganiu wielkosci . CZY KOBIETY LUBIA DUŻE PENISY" lub inaczej" CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE ", to pytanie które od lat sa zadawane, mimo to sa tajemnicą,a reczej odpowiedz na nie.A TO DLATEGO ZE ROZNE SA KOBIETY, ale fakty sa faktami, otoz w wielu ankietach nawet tych anonimowych 99% kobiet deklaruje ze rozmiar ...
    • Hej, co zrobiłybyście w sytuacji, gdy wasz chłopak zechciałby, żebyście były bardziej "kobiece"? Bo mój coś takiego sugeruje... :) Nie jakoś natrętnie, ale tak między wierszami :)Parę razy już np. mnie np. zachęcał, bym ubierała się bardziej kobieco. Ja zwykle chodzę w spdniach, na sportowo itd., on zaś mi tak delikatnie sugeruje, że chciałby, bym chodziła w spódnicach, sukienkach itd. W ogóle chyba lubi taką "delikatną" kobiecość - wiem, że ceni u kobiet dobre maniery, eleganc...
    • od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego ta cecha wystepuje u wiekszosci kobiet a nie mezczyzn...ja wiem ze wyjatkow moze byc duzo ale interesuje mnie regula bo uwazam ze takowa istnieje...ale dlaczego tak sie dzieje?z doswiadczenia wiem ze kobieta poligamiczna czuje psychiczny dyskomfort ktory zagniezdza sie bardzo gleboko w jej podswiadomosci choc na zewnatrz tego nie widac...jest dumna z duzej ilosci partnerow bo to ja dowartosciowuje jako samice... ale czy tego wlasnie chciala m...
    • Stwierdziłem tak, kiedy ogladałem wczoraj film: Malena. Monica Bellucci dla mnie i chyba dla wielu mężczyzn jest takim ideałem urody i kobiecości.
    • Pewna kobieta spogląda na mnie.Gdy na mnie patrzy czuje sie dziwnie.Nie buloby problemu gdyby ona mi sie nie podobala,jednak jest odwrotnie.Bardzo mi sie podoba.Nawet probowalem zagadac ale nie wyszlo mi to za bardzo...Jak mam rozumiec to ze sie na mnie patrzy?
    • czegos takiego nie widzialam . Byli szczesliwa para , wszyscy im zazdroscili...On odszedl , bo stwierdzil ze do siebie nie pasuja ( po trzech latach znajomosci) ona nie moze sie z tym pogodzic... Zaczelo sie od wyzwisk, obgadywania... a skonczylo na porysowanym aucie....co o tym mysliscie ??? Takich sytuacji jeszcze nie widzialam , a wy ??? bo ja nie wiem jak sie zachowac i nie wiem czy to jest ok ?
    • Moim zdaniem idealna kobieca twarz powinna być proporcjonalna.Atutem są duże oczy- barwa chyba dowolna, pełne usta, gładka cera, stosunkowo mały nos i lekko wystające kości policzkowe. Buszując dziś po necie natknęłam się na zdjęcie tej kobiety i pomyslałam: Ona własnie ma idealną twarz- co o niej myslicie?? www.aishwarya-rai.com/beauty/bash01.jpg Czekam na opinie
    • " Musi być do wyboru, zmieniać się żeby tylko nic się nie zmieniło. To łatwe, niemożliwe, warte próby. Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna ale najlepiej doradzi. Słaba ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspera i pisma kobiece. Nie wie po co ta śrubka i zbuduje most. Młoda, jak zwykle młod...
    • kobiecy wytrysk?jesli wiecie co to , bo nie mowie o lubrykacji tylko o prawdziwym kobiecym wytrysku.
    • Panująca obecnie moda pozwala kobietom, szczególnie młodym pokazać w miejscu publicznym pępek. Sztuka projektowania bielizny osobistej czyni cuda i nawet niekształtna pierś w dobrym biustonoszu wygląda atrakcyjnie. Jednakże w tym tłumie samic prawdziwa kobieta pojawia się bardzo, bardzo rzadko. Kobiecość zanika. Efekt równouprawnienia. Nie wystarczy mieć cycki by być kobietą.
    • Tak i co Pani na to ....
    • Pytanie oczywiście kieruję do kobiet otóż mam pytanie czy podczas okresu macie większą ochotę na zbliżenie z facetem??? Jestem z moich facetem już od 4miesięcy i zaczynam zauważać że podczas kobiecych dni mam większą chrapkę na mojego faceta sam to też zaczął zauważać nawet ostatnio stwierdził że zaczynam się na niego rzucać i nawet mu się to podoba hahahaha :D. Głupiutkie komentarze proszę zachować dla siebie z góry bardzo dziękuję :)
    • <Były narzeczony mojej przyjaciółki,(ona walczy o niego jak lwica) , zaproponował mi wyjazd do Hiszpanii, ewentualnie wspólny Sylwester etc. ... < Ja kategorycznie odmówiłam < Notabene bardzo Go lubię, wspieramy się w trudnych chwilach naszego życia (jestem jego powierniczką)ale zaczynam orientować się, że jestem obiektem manipulacji ze strony naszego wspólnego przyjaciela < Nie chcę utracić żadnego z nich, jednakże obawiam się, że będę musiała < Nie wiem co rob...
    • Mam pytanie do Wszystkich??Co sądzicie o kobietach innych niż wszystkie, np. golących głowę na łyso ( miałam taką koleżankę) , uwielbiających tatuaże, czerwonowłosych, z brodawką na nosie, z lekkim zezem, z bliznami tu i tam ( tak jak ja)itd. Czy tylko te "lale" a'la Pamela Anderson czy Britney Spears zasługują na miano : kobiety sexownej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się