Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(43 wyniki)
    • krótkie włosy czy długie? oczywiście u kobiety :D pytam bo co rusz spotykam się z opinią,że krótkie włosy są aseksualne i niekobiece. a przecież widuję mnóstwo kobiet z fatalnymi,cienkimi i źle układającymi się długimi włosami-na zasadzie,że albo długie albo żadne :/ krótkie też mogą być piękne-świetnie obcięte,dodające urody. zarówno długie jak i krótkie muszą pasować do kształtu twarzy,typu urody. a jakie jest wasze zdanie?
    • Obciac czy nie? Mam strrraszna ochote, ale boje sie ze mi sie znudzi krotka fryzurka i bede jeczec, ze tyle zapuszczania:) Z drugiej strony moj facet mi doradza, zebym sobie cos odmienila, lubi krotkie wlosy u kobiet. Wiec sama nie wiem. Nie myslicie, ze to na dluzsza mete niekobiece? Krotkie wlosy nosza albo nastolatki w bojowkach i glanach albo 50-letnie panie Krysie z urzedow, ktorych czasy swietnosci dawno juz minely... tak mi sie to kojarzy i stad ten dylemat... jakie jest wa...
    • o ile mozna palenie i papierosy nazwac czyms zwiazanych z kobiecoscia... takie lekkie, przyjemne w smaku, nie szczypiace w jeyk, ktore to?
    • witajcie kochane, czy mozecie mi pomoc w sparawie rozstepow skornych?jakie kremy polecicie, moze jakies kuracje?i czy w ogole to tylko moj problem, jak mi sie zdeje ostatnio, czy tylko ja mam rozstepy, pocieszycie mnie?..:-(( kobieca solidarnosc jest mi w tym momencie bardzo potrzebna, bo przez ten defekt mam duzego dooola...
    • czy nie przeszkadza wam fakt ze jakas grupka pismakow uwaza ze kobieta to inny gatunek czlowieka i musi miec osobne pismo?bo taka to lubi latwo,lekko i bez bólu? Ja sie generalnie czuje w ten sposob ponizana przez wydawcow i juz nie czytam tych gniotow. Uwazam ze fajny pomysl to byl Votre Beaute bo bez silenia sie na tzw. psychologiczne porady i wywiady "o zyciu i smierci"(cytat ze Shreka:-). Owszem po egzaminie zdarza mi sie w ramach odmóżdżania kupić coś - ale tak jak piszę -ODM...
    • i63.photobucket.com/albums/h141/FattAndUgly/jaime-pressly-gm_l8.jpg
    • Od kilku dni nie zaglądałam, ale widze kilka wątków o gazetkach.Dołoze swoje trzy grosze. Elle 100 nr, ujdzie , ale juz TS to nuda i ta kulka? Chyba na choince ja powieszę:) A teraz mam pytane, tak sie składa,że mam prenumeraty TS, Elle, Urody, ale w przyszłym roku chciałabym cos zmienić (ograniczyć się). Co radzicie? Ja myslę o rezygnacji z TS, Urody. Elle zostawie i moze marie Claire dołożę? A może Panią? wydaje mi się być lepsza od Urody? Look będę kupowac okazyjnie. pozdro i...
    • Czy nie podniecają Was panowie kobiece stópki ,hmm ?! A czy Wy panie nie lubicie masaży tej cześci ciała oraz pieszczenia ich !? :) Nie twierdze oczywiście że inne części ciała kobiecego są nie podniecające ,ale ja osobiście szaleje za stópkami ;]
    • Jestem raczej szczupła, ale mam dość "konkretną" pupę. Szukam dżinsów - fajnych, w których wyglądałabym przyzwoicie.... Czy znacie, możecie polecić jakieś sprawdzone fasony takich spodni, które są odpowiednie dla takiej własnie figury?????
    • ciekawe ktore? jak myslicie? oczywiscie wszystkie maja swoje wady, no i jasne ze wielka literatura i szczyty intelektu to nie sa. ale co poczytac w ramach relaksu? chodzi mi rzecz jasna o miesiecznik (i to tzw. gorna polka, chyba ze wystapicie plomiennie w obronie Claudii czy Olovii). bo chyba im wyzsza polka, tym madrzejsze?
    • Ktora ze znanych kobiet jest Waszym zdaniem najpiekniejsza? Gdybyscie mialy szanse wygladac jak ktos inny, kto to by byl :)
    • Pamietacie Wasz pierwszy kremik?? mleczko?? puder?? podkradalyscie mamie i w wieku lat nastu uzywalyscie silnie liftingujacego?? mi moje pierwsze dziewczece kosmetyki przypomnialy sie, gdy odpisywalam na post "Czy moglybyscie zyc bez kosmetykow". Uzywalam Eris. Chyba niezle, ale... raz, w liceum, zapragnelam sie pomalowac. Zastosowalam wowczas silnie marchewkowy puder dla nastolatek (tak, tak) i koszmarna, papuzio - ceglasta szminke wraz z konturowka o identycznej oszalamiajacej b...
    • Które ze znanych kobiet cenicie za wygląd i styl? Które są dla was wzorem i czym sobie na to zasłużyły?Wpisujcie.Ja podziwiam: 1. Malgorzatę Kożuchowską - najlepiej ubrana aktorkaw Polsce 2. Siennę Miller - niepowtarzalny styl, który uwielbiam + naturalność 3. Cate Blanchett - dla mnie jest królową czerwonego dywanu na wszelkich galach itp. 4. Kora - wecznie młoda, piekna i niezwykle charyzmatyczna; marzę, zeby tak wyglądać w jej wieku :)
    • Czy polecacie wodę utlenioną aby zlikwidowac widoczne wloski nad ustami. Czy po niej one odrastaja(jezeli tak to: czy są one jeszcze ciemniejsze i mocniejsze, czy rośnie ich więcej czy odwrotnie) Ktos probowal? Bo ostatnio bardzo mnie draznia te ciemne wloski i musze cos z tym zrobic....
    • i wydaje im sie, ze pisza w nich sama prawda. otoz warto przeczytac to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=26543518
    • Nie wychodząc z domu? Tak, krem na pewno Neutrogena może być? a co jeszcze oprócz kremu? jakąś płukanka dłoni? dziękuje:)
    • hej Kobietki! zwracam się z prosba o namiary firm/modeli spodni jeansowych na kobiecą figurkę:wąska w tali, szersze bioderka, ładnie odstająca pupa i... umięśnione łydeczki. Wszystko niby w normie ale... mam tylko jedną pare jeansów a chciałabym bardzo to zmienić. Dodam ze tą jedną i tak MUSIAŁAM zwężać w pasie. Na codzien chodze w stroju oficjalno-biurowy: spodnie na kancik tu problemu nie mam bo po prostu szyje spodnie. Z zazdrościa patrzę na dziewczyny w jeansach...ale moje KAZDOR...
    • to dla mnie natalia vodianova, a potem n.kinsky i milla jovovich
    • Moja figura nieco odbiega od tej prezentownej na wybiegach, za to czuję się z nią fantastycznie i wyglądam też chyba nienajgorzej. Dla uściślenia: biust: 95 (75C/D) talia:66 biodra:98 wzrost: 176. Chciałabym się dowiedzieć co o takich kształtach sądzą faceci ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się