Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(11 wyników)
    • Ej no!! A co z dziewczynami w mundurach harcerskich? Opisali strażaków, wojskowych i policję a gdzie miejsce dla harcerzy? Sory... jako członikini ZHP czuję się dyskryminowana :/
    • Zeta - Jones wogóle nie jest oszołamiająca pięknością. Ależ skąąd....
    • od dłuższego czasu odczuwam pieczenie okolic waginy, leczę stan zapalny, podobno jest już zaleczony, mam nadżerkę. biorę leki dopochwowe przeciwzapalne i Lactovaginal. poza tym objawy jak przy zapaleniu dróg moczowych, więc biorę Palin i Urosept. a pieczenie nie ustaje. mam już dość. nieprzespane noce, nerwy w dzień... co z tym robić?
    • Podczas stosunku czesto spotyka mnie pewien delikatny problem, mianowicie, troche mi glupio, tak szybko sie spalam, ze jestem nadmiernie wilgotna i nie sprawia mi to przyjemnosci... Tzn tylko na poczatku, pozniej nic juz nie czuje. Poza tym tragedia polega tez na tym, iz zadna ''gra wstepna'' nie wchodzi w rachube, poniewaz od poczatku juz jest mi zle... Prosze moze ktos moze mi pomoc, moze jakis sposob babci, ziolka, moze sa jakies leki, albo inne sposoby...
    • Prawda jest taka ze od czestosci, jakosci, i wszelkich rozkoszy zwiazanych z orgazmem wszytko zalezy od partnera. Tylko mezczyzna (pomijajac masturbacje) ktory chce sprawic kobiecie przyjemnosc, a nie najpierw stawiajac siebie i jego potzreby, pomoze odkryc ten caly niesamowity proces zwany orgazmem.
    • Nieprzyjemny zapach podczas miesiączki, upławy po okresie, czy są jakieś sposoby na to??? Oczywiście oprócz mycia bo to logiczne
    • Podczas lektury wątku naszła mnie taka refleksja. Wiele kobiet opowiadało się tam za podziałem prac domowych pomiędzy nie a ich mężów/parterów. Koncepcja jak najbardziej słuszna - tylko widzę pewną prawidłowość. Na tym forum zdecydowaną większośc stanowią kobiety - wynika z tego, że pomimo wszystko to one głównie angażują się w temat dbania o dom. Ich parterzy nawet jeśli coś robią, to nie zadają na forum pytań typu "jak doczyścić...", "czym umyć...", "jak często prać...". Czy...
    • Jestem sobą po "piedziesiątce" nigdy w swoim życiu nie stosowałam tz."upiekszaczy" myję się normalną wodą z kranu zimną, nie stosuję żadnych podkładów jedynie używam pomadki (delikatnie) i pudru w kamieniu tylko na nos żeby się nie świecił, wyglądam na trzydzieści kilka lat (mówią tak którzy mnie widzą) nie wierze w żadne bardzo drogie kosmetyki, znam osoby ktore używają tych "specyfików" i wcale nie wygladają lepiej, a śmiem twierdzić, że ja lepiej wyglądam. Pozdrawiam
    • To dobry artykui ale MERLIN MANROE pokazala sie nago przed kamera, ale film nie zostal dokoniczony ponievarz aktorka zmarla. Lecz zostal nakrecony program z zlonczonymi ujeciami i tak powstala krotka komedia, i mozna go obejrzec pod koniec programu.
    • jak prowadzić dom. Jak planować zakupy, sprzątanie. Mam taki poradnik po mojej teściowej ale on jest z lat 70-tych a od tych czasów sporo się zmieniło. Młode dziewczyny natykają się w prasie kobiecej na wiele porad jak pielęgnować swoją urodę ale prawie ani słowa o tym jak zadbać o dom. nawrey w takich gazetach, których tytuły by to sugerowały. Co o tym myślicie?
    • Lekarz proponuje mi hormony na moje kobiece dolegliwości. Wielokrotnie zażywałam tego typu leki (kuracja hormonami trwa przynajmniej rok), ale oprócz rozwalonej wątrąby i żołądka oraz systematycznego wzorostu wagi (co nowy hormon to kolejne 5 kg więcej) nie dawały one zamierzonych rezultatów. Zrobiłam wszelkie badania i okazało się, że nic w moim organiźmie niepokojącego się nie dzieje, oprócz typowych spraw klimakteryjnych. Nie chcę łykać i testować na sobie kolejnych hormonów - fa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się