kobieca

(8 wyników)
  • Co Wy na to? "Mężczyzna powinien odkryć w sobie kobiecość"... Jestem feministką, daję sobie radę sama, a co;). Ale w życiu! nie chciałabym przejąć tej przysłowiowej męskiej roli... Świetnie się czuję jako kobieta i nie chciałabym wiedziec, że obok mnie jest... druga kobieta, tyle tylko, że w męskiej skórze;)). Owszem, przerysowuję, mowa tutaj m. in o potrzebie tworzenia związku i paru innych ważnych kwestiach:)... Długo bym mogła mówić na ten temat, na razie rzucam do dyskusji, cieka...
  • jestem zbyt konkretna, wole wiedziec cos bez owijania, wole czytelne komunikaty wprost.
  • Kobitki, do jakich wad sie przyznajecie? Przyznaje Rybka, ze Twoj post mnie pchnal do tego zeby zaczac ten watek. Ja przyznaje sie otwarcie do tego ze jestem: a) gadula - choc wiem kiedy trzeba milczec, i pracuje nad tym. Ale jak sie spotkam z przyjaciolami to nie znam umiaru;) b) zlosliwa - czasem, jak ktos mnie wkurzy, a dla bliskich znajomych to tak czasem dla jaj ( ale mam pewnosc, ze mnie znaja i sie nie obraza) c) leniwa - pomimo nawalu zajec itp itd bywam leniwa d) niepunkt...
  • Panowie czy Wy dalej szukacie kobiety, która zajmie się domem, wychowa dzieci, posprząta, ugotuje itd i jeszcze będzie ładnie wyglądać? No i oczywiście będzie pracować zawodowo... a Wy spokojnie będziecie chodzić do pracy i z dala będziecie od zajęć domowych? Przyznać no się;)
  • lekki bol zebow - kobieca kobieta;PPPP bo co to niby wlasciwie znaczy? romantyczka spod znaku 3K? ulegla, niesmiala, koniecznie dlugowlosa (btw - obligatoryjne - w opinii niektorych panow - posiadanie przez kobiete dlugich wlosow jesli startuje ona w kategorii: moj ideal kobiety, jest mocno frapujace i zastanawiajace;))), lubiaca najbardziej kwieciste sukienki ale konieczne z powiazaniu ze szpilkami? opiekunczosc wobec dzieci, psow i zmeczonych mezczyzn ma byc jej drugim imieniem? ...
  • ....być kobiecą kobietą? Hm? Bo tak dziś o tym sie nasłuchałam i mi wyszło, że kobieca to ja ni w trąbkę nie jestem. Takbym się tylko chciałą dowiedzieć jaka ta kobieca kobieta jest. Ma ktoś jakieś sugestie, przemyślenia ect?
  • Jak tam z Waszą intuicją? Przeczuciami? I innymi takimi zjawiskami? Ja dzisiaj wiedziona przeczuciem podlewając kwiatki w pracy odsunęłam na bok stos podpisanych już umów.. nigdy tego nie robię, podlewam zawsze nad papierami... a dzisiaj coś mi kazało je odsunąć, i co? I oczywiście jeden kwiatek posikał się tak strasznie że miałabym mega problem.... Dzięki Intuicjo:)))
  • Oglądam sobie właśnie zawody lekkoatletyczne i już kilka razy na przestrzeni dzisiejszego dnia usłyszałam od panów komentatorów teksty typu : - to już wiekowa zawodniczka ma 34 lata - to juz starsza zawodniczka 32 - letnia I przyznam, że jakoś tak przykro mi się robi :-( Jasne, jasne - mam świadomość tego, że będąc sportowcem, lepiej być młodszym niż starszym i że 30 lat to w sporcie raczej dużo. Ale jeśli te kobitki biorą udział w zawodach, mają jeszcze wyniki, to chyba dobrze o ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się