kobieca

(8 wyników)
  • We wtorek Dzien Kobiet i tak sobie mysle , moze uczcilybysmy ten dzien tutaj w jakis tarotowy sposob? Jakie macie propozycje? Niech ten dzien bedzie dla nas mily nie dlatego, ze ogladamy sie na mezczyzn aby o nas w nim pamietali ale stworzmy tutaj dla siebie super atmosfere i takie przyjazne relacje jakie moga sie wytworzyc tylko wsrod osob bliskich i przyjaznych... Znacie moze jakies szczegolnie kobiece rozklady ktore moglybysmy rozpracowac? Ewentualnie mozemy wszyscy zajac sie jakąs tematy...
  • B i Artur [b]z przełozenia=3monet, umiar, rydwan ONA / ON mysli=mag/cesarzowa slowa=4kiji/ksiezyc serce=3kiji/6monet oczekiwania=askiji/3puch zach=kochnkowie/krolowa puch przyszłsc= słonce, pustelnik, kapłanka[/b] za chwileczke interpretacja
  • Nie mogłam dojść z moim Tarotem do porozumienia w sprawie tego jaki będzie mój kolejny zawód po pożegnaniu się z obecną pracą. Spytałam więc jaka będzie moja przyszłość zawodowa (tzn. co ja będę robić). Tarot pokazał mi: [b]Kapłanka, Moc, Kochankowie [/b] Mocne karty bo same WA i to proste. I nie wiem co to może być za zawód. Karty wyglądają tak: Kapłanka to wiedza ale ona jest mało aktywna zawodowo. Moja lewituje. Może jakaś strażniczka czegoś albo tarotem będę się zajm...
  • Poznałam niedawno X. Spytałam w sumie z ciekawości, bo nijak nie umiem rozgryźć jego stosunku do mnie i czuję się niepewnie, przeważnie dość łatwo "czytam ludzi". Dodam, że pytanie niekoniecznie pod względem romansowym ale jako kobieta nie mogłam sobie darować pierwszego pytania ;) [b]Jak postrzega mój wygląd? 3 pucharów Jak postrzega mój intelekt? król monet Jak postrzega mój charakter? 7 buław Ogólne wrażenie: świat[/b] Wcale mi te karty nie pomogły :/ Na wygląd raczej nie zwraca ...
  • Chodzi tutaj o znajomość z facetem, dziwną dość, gdzie nie potrafię go rozgryźć i nie wiem , o co mu tak naprawdę chodzi. Zapytałam kart ( używam tylko w pozycji prostej ) - czy W otworzy się na mnie ? - pustelnik + 5 monet + śmierć - dociągnęłam moc Pustelnik - zastanawia się nad obecną sytuacją...z 5 monet mam problem...przejdzie jakąś tranformację...dociągnęłam moc, zeby dowiedzieć się, co nastąpi po śmierci i teraz, czy ta moc, to jest jakby umocnienie tego, że zakończy zn...
  • [b]1. wyglad - paz kijów[/b] ztej karty chyba moge sadzic ze jestes dosc mlodą osobą? powinnasbyc radosna idosc kobieca, ubrania kolorowe, róznorakie(czyt: nie na jedno kopyto)? [b]2. charakter - 7 monet[/b] hmm...taka która ma cierpliwosc by czekac na cos? chyba "stała" powinnas byc w uczuciach czy niektorych twierdzeniach. hmmm[b] 3 mocne str - Q bulaw[/b] sesapil napewno, nie jestes cicha szara myszka i potrafisz walczyc oswoje, nie brak Ci tez odwagi by np wyslac komus sms(sa kob...
  • Dziewczyny, byłam kiedyś zwiazana b.mocno z pewnym męźczyzną. Potem nieporozumienia, on nie chciał mimo wcześniejszych deklaracji wchodzić w oficjalny zwiazek parterski ze mną. NIe rozumiem tego do teraz. Poza tym, usłyszałam, że b.źle się o mnie wypowiada, ma same złe wspomnienia. Czemu nie chciał stworzyć ze mną związku partnerskiego? Co złego zrobiłam w tym związku? Czym zawiniłam, że ma takie złe wspomnienia. Czy i jak rozwinie się nasza relacja po moim powrocie do kraju...
  • witam. sprawa odk tórej wyjdę może się wydawac banalna - poznalam niedawno chlopaka przez internet. lubię go po prostu, ale nic więcej. Czasami mam wrażenie, że jemu zależy na czymś więcej (obym się myliła) - codziennie wałkujemy temat spotkania, przyjazdów (odległość jest spora), zaprasza, pyta, czy może przyjechać... nie bardzo wiem, co mam z nim zrobić.... a teraz druga częśc. nie wiem, tym bardziej, że ja już jstem zakochana. I chciałam się zapytać, czy można uratować tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się