kobieca

(7 wyników)
  • Ja z natury bardzo ciekawska jestem i zastanawiam sie czy ustalacie termin slubu tak, by sie nie zgral z miesiaczka, a moze zatrzymujecie okres na ten wazny dzien?znam dziewczyne, ktora miala pecha i zrobila jej sie plama na sukni w polowie wesela, a nawet jesli nie baedzie az tak masakrycznie, to u wiekszosci kobiet te dni nie sa najpiekniejszym czasem w zyciu i chyba nie warto cierpiec na wlasnym slubie z powodu malpy:-P macie jakis wyprobowany sposob na czerwone dni?np zajsc w ciaze zeby ...
  • dziewczyny, ostatnio caly czs probuje wymyslic, jakie kwiaty dobrac do mojej sukienki- na pweno roze odpadaja.myslalam o takim duzym storczyku, ale w lipcu to nie czas kwitnienia storczykow, kalie i lilie to kwiaty pogrzebowe wedlug mojej mamy, wiec chyba nie zaczne nowego zycia od takich kwiatow- WIEC CO INNEGO ORYGINALNEGO PASUJE? wklejam link do mojej sukienki i prosze, poradzcie cos,,,,....nie mam weny !!!! www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=29&cmd=show_col
  • Mam slub za 4 miesiace i jak sobie wyliczylam dzien przed wypada mi okres, wiec w dniu slubu raczej malo komfortowe samopoczucie. Czy znacie jakies sposoby na przesuniecie tego problemu o jakis tydzien bez brania tabletek antykoncepcyjnych...pomóżcie :(
  • Jak się okazuje w dniu slubu szczegóły które wsześniej były bardzo ważne zaczynają być mnie ważne. Trochę mi smutno, że już po wszystkim. Moje spostrzeżenia i uwagi: 1. Fryzura próbna jest po to, zeby zobaczyć w czym jest nie do twarzy ;-) w swobote rano zmieniłam koncepcję co do fryzury i makijażu 2. Większość naszych gości zamiast kwiatów przynieśli nam masę fajnych prezentów o miejszej wartości: ramki na zdjęcia, albumy, małe widelczyki do ciasta, czekoladki, otwieracze do wi...
  • Hej! Mam problem odnosnie okresu:(Mam nieregularne miesiaczki i nie wiem,czy czasem nie wypadnie mi akurat w dzien slubu!Moj narzeczony smieje sie ze mnie,ale dla mnie to powazny problem...nie wyobrazam sobie tego:(Uzywalam pigulki,ale mi nie sluzyly,wiec nie mam mozliwosci manipulacji okresem...chyba nie ma innej (naturalnej) mozliwosci jego ewentualnego przesuniecia,prawda?
  • Co zrobić kiedy w dniu slubu wypada okres, można go jakoś opóźnić?
  • wiecie co,chyba mam zjazdy ..:))) co tydzien srednio zmieniam zdanie co do sukienki ktora a propos juz jest zamowiona...wiec i tak niczego nie zmienie...widzialam zdjecia tego modelu nie na modelce tylko na jakiejs pannie mlodej i szko...suknia w ogole niepodobna do siebie!:( mam prosbe-te z Was ktore juz mialy slub prosze wklejcie swoje zdjecia ! zdjecie modelki zupelnie odbiega od rzeczywistosci chyba....jak mierzylam to mi sie podobala ale teraz ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się