Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(71 wyników)
    • Ostatnio w Pani widzialam zdjecie Frackowiak w levisach, wysoka talia super! , ale w sklepie nie ma takiego modelu. Mam pelne biodra i waska talie, gdzie moge takie spodnie kupic?. Przepraszam za brak polskich liter.
    • Miłe Panie (i Panowie), bardzo proszę o rozjaśnienie mojego umysłu informacją co oznacza dla Was stwierdzenie "kobiece ubranie". Spędziłam dziś popołudnie z dwiema koleżankami (w sumie na codzień całkiem normalne i fajne kobietki) w sklepach odzieżowych i totalnie zgłupiałam wysłuchując ochów i achów m.in. nad różowymi spódnicami z koronką, bluzkami z falbanami, zielonymi butami kowbojkami (!) i jeszcze w dodatku białymi rajstopami. Zachwyt w stylu "jakie to kobiece! ... Będę wdzięcz...
    • Co Waszym zdaniem powinna zawierac szafa wyjatkowo kobiecej kobiety? Moim zdaniem - dopasowane spodnice i zakieciki, buty na obcasach, male torebki.
    • Witam, Zakupiłem na Allegro, w dziale dla mężczyzn, taką kurtkę s919.photobucket.com/albums/ad31/magicclothes/?action=view¤t=DSC03887.jpg , ale jak szukałem podobnej w internecie to wszędzie pisało, że to kurtka dla kobiet (Women's) np. tu www.thenorthfaceoutletsonline.com/north-face-womens-summit-series-hyvent-jacket-sky-blue-p-760.html W związku z czym mam do was pytanie, czy to aby na pewno kurtka męska ? Pozdrawiam i proszę o poważne odpowiedz, bo nie wiem czy za nią płacić, cz...
    • "Kobieta w męskim stroju nikogo dziś nie dziwi. Moda przyzwyczaiła nas chyba do wszystkiego, więc niełatwo nas zaskoczyć. Dziewczyny na całym świecie pożyczają od chłopaków marynarki, kurtki, spodnie, buty i kapelusze." To się nazywa "crossdressing". Ciekawe, że kobiety na widok faceta w damskich ciuszkach reagują z obrzydzeniem, ale same w męskich paradują w imię mody. Schizofrenia??
    • Co roku przed latem mam problem z zakupem takowych. Kobiece tzn. z dopasowanym rękawem i częścią tułowiową i takie które będą pasować do spódnic. Camaieu ma takie w wielu kolorach ale jakość tragiczna, nadaje się do użycia do 3 prań. Mogą być krótkie, do pasa, ale i odrobinę dłuższe, ale nie tunikowe i workowate. Gładkie lub z dyskretnymi ciekawymi, gustownymi nadrukami, aplikacjami. No i porządnej jakości.
    • Od wczoraj jestem w depresji:| Mierzyłam śliczne buciki Bata z nowej wiosennej kolekcji i niestety 36 rozmiar okazał się zawyżony, a 35 od tego roku już nie produkują. Rozmawiałam ze sprzedawczynią, to dowiedziałam się, że nie jestem jedyną klientką, która będzie musiała zrezygnować z tej marki, ponieważ sporo pań narzeka na ten sam problem. Nie rozumiem tego, chyba większość kobiet nosi mmniejsze niż 40 rozmiary, a gdzie nie trafię, to prędzej znajdę kajaki nr 42 niż 36, a jak są to...
    • Coraz częściej widzę wśród koleżanek nowe modele takich typowo kobiecych cacuszek, jak np Samsung e570, czy Lg Shine. Teraz już nie wypada mieć komórek unisex, pasujących i do kobiet, i do mężczyzn, albo wręcz typowo męskich?
    • Które pisam kobiece inspirują Was najbardziej ? W których prezentowana moda jest taka "do chodzenia" a nie tylko do oglądania ?
    • Nie ukrywam, że bardzo lubie taki mocny akcent jeśli chodzi o buty (oczywiście nie mam nic przeciwko kobiecym szpilkom, takie też posiadam w swojej szafie ;-) Bardzo podobają mi się te Vagabondy z jesienno zimowej kolekcji, są właśnie takie trochę męskie, trochę rockowe ale przy tym kobiece. Co o nich myślicie? Wiecie gdzie jeszcze można przymierzyć takie buty? img269.imageshack.us/img269/3876/vagabondcwieki.jpg img269.imageshack.us/img269/4249/vagabondczarnewysokiero.jpg img81.ima...
    • Witam, Szukam pilnie ladna torebke crossbody, taka raczej sportowo-kobieca, nie ewidetnie fitnesowa, nie kopertowka, nie emo-chlebak. Ma byc mniej wiecej 30 cm szerokosci, byc pojemna w srodku i malutka od zewnatrz i miec duzo kieszeni i dobre zapiecie. No i kosztowac nie wiecej niz 90-120zl. Mam szanse takie cos znalezc w Trojmiescie?
    • Witajcie dziewczyny, pytam bo tak sobie mysle, ze kobietom sie wydaje ze w dzinsach wygladaja ultra seksowbnie, a faceci, ktorych pytam mowia ze nie ma jak sukienka. Jak myslicie? ubieracie suie bczasem na randki w dziny? czy zestaw: dzinsy, sandalki na obcasie i biala bluzeczk na ramiaczkach jest seksowny i kobiecy? czy jednak sukienka/spodniczka? pozdrawiam a
    • To teraz może o KOBIECYM wyglądzie i iskierkach w oczach. Jakie macie propozycje dla brunetki o ciemno zielonych oczach. Ważniejszy KOBIECY wygląd niż te iskierki- iskierki już sobie dorobie jak będę bardzo kobieca.
    • Znam jedną dziewczynę (17 lat), która ubiera się w bardzo specyficzny sposób. Codziennie widzę ją ubraną w innym stylu...dla przykładu w poniedziałek założy bardzo kobiecy strój (spudnica za kolano lekko rozkloszowana do tego jakaś bluzka z kwiatowymi motywami/koronką ładna biżuteria i buty "balerinki" wszystko w pastelowych kolorach), drugiego dnia ubierze się jak metalówa włączając w to typowe dla tego stylu dodatki jak glany czy arafatka, trzeciego zobaczę ją ubraną w ciuch w stylu s...
    • j/w, a przy tym brak skromności w ubiorze. Macie jakieś pomysły? Na zewnątrz wyglądam na bardzo SKROMNĄ dziewczynę,a może nawet dziewczynkę- chciałabym dodać sobie więcej kobiecości i elegancji i przede wszystkim pozbyć się SKROMNOŚCI ( bo denerwuje mnie już ona)- aby inni patrząc na mnie nie traktowali mnie jak dziewczynki,której odważą się wszystko powiedzieć i traktują JAK CHCĄ. - chodzi mi o pierwsze wrażenie,żeby nie wygladać skromnie. Chodzę zazwyczaj fakt- na czarno lub sz...
    • Chciałabym sobie kupić w końcu fajne jeansy. Mam wąską talię i troche pupy. poradźcie jakieś fasony.
    • Trochę nietypowe pytanie? Jestem typową chlopczycą...dresy, dżinsy, bluzy, sportowe kurtki i buty. Mam już tego dość i po przekroczeniu 3o tki postanowiłam "zostać kobietą". Zaczęłam sobie kupować buty na obcasach, kobiece bluzki itp. Założyłam to kilka razy i znów powracam do starego stylu a buty i ubrania leża. i tak co kilka miesięcy mnie nachodzi chęć zmian, ale nie potrafię w nich wytrwać, choć mam już dość swojego obecnego wizerunku. Trwa to już dobre 3 lata. Potem ubrania i buty sprzed...
    • Przypadkowo znalazłam ciekawy artykuł o kobiecych sylwetkach więc postanowiłam go tutaj zamieścić.Trinny i Susannah ustaliły 12 typów kobiecych figur a oto i one: 1- kolumna 2- lizak 3- rożek 4- kielich 5- cegła 6- jabłko 7- dzwonek 8- gruszka 9- kręgiel 10- wiolonczela 11-waza 12- klepsydra Aby dowiedzieć sie jaki ma kształt Twoja sylwetka odpowiedz sobie na te pytania: 1- górna część ciała przeważ nad dolną? 2- dolna część ciała przeważ nad górną? 3- biust m...
    • jakie polecacie? szukam pizamy damskiej - spodnie dlugie + top najlepiej na długi rekaw i najlepiej rozpinany. Jakich firm pizamy polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się