Forum Kobieta Wysokie Obcasy
ZMIEŃ
      kobieca

kobieca

(11 wyników)
    • To jest Miś na miarę naszych możliwości.
    • Dobrze by było, gdyby takie filmy oglądane były także przez mężczyzn. Kobietom byłoby wtedy łatwiej :)
    • wszystko super, ale adres interneowy to nie msn.org.pl tylko msl.or.pl - gdyby ktos chcial spojrzec na strone.
    • Dobre! "Kobieta wrogiem kobiety"
    • [i]A co do tak wyczekiwanej rewolucji... Czekam na panów w spódnicach, i to nie na estradzie czy wybiegach, ale na ulicach. Nie udało się wylansować męskiej spódnicy Gaultierowi. Dziś zacieranie różnic między płciami - od wyglądu począwszy, poprzez sferę zawodową, a na rolach w rodzinie kończąc - sprzyja takiej zmianie. Zmianie rzecz jasna nie dla wszystkich, tylko dla tych, którzy modę lubią, czują i chętnie z nią eksperymentują, i która nie powinna już wywołać takiej burzy jak w 1851 r. ubr...
    • A ja bym się nigdy nie wyprowad Wyprowadził w takiej sytuacji!! Wkońcu każde z nas ma takie same prawa, to dla czego on czy ona ma się wyprowadzać???? Wyprowadził bym się tylko wtedy kiedy w oparciu podział majątku jedna strona spłaci moją polowę. PZDR!!
    • Spotkałem rodzinę z Indii w Londynie. Studiowałem z ich synem na jednym uniwersytecie. W tych, na pierwszy rzut oka, bardzo patriarchalnych rodzianch niejednokrotnie jest tak, że to kobieta ma największy wkład do budżetu domowego. U moich przyjaciół to matka jest lekarzem, ojciec elektrykiem. Zarówno ojciec jak i matka mieli samochody. Matka, nieco po sześćdziesiatce korzystała z laptopa roziwązując popularnonaukowe kursy na stronach BBC. Była nauczona ciągłego uczeni...
    • Byłam przekonana, że WO maja wpływ na portal gazety.pl Sądziłam, że WO są przeciwne narzucaniu obrazu wychudłej dziewczyniny jako ideału kobiecej urody. A tu masz- od dwu dni na głównej stronie pokaz bielizny na nieludzko wychudłych pannicach. Na interii tez widzę podobny okaz zdrowia- ale piszą tam o głodzie w Afryce. A zawsze ją miałam za skandalizujaco- plotkarski portalik. Gazeta spaaada, oj, spada.
    • Co za bzdety !
    • Mnie, bezwyskoobcasowcowi, wypada wierzyć, że te ... osoby są szczęśliwe. Bardzo wierzyć. I dodać, że mężczyźni wegetując, jak wegetują, żyją przeciętnie krócej w każdej kulturze świata. Więc albo-albo. I jak tu nie wierzyć pogłoskom, że kobiety stroją się dla innych ... No, dla kogo?
    • Opierając się na "objawach" które podałaś - nie, nie jesteś. Po prostu żyjesz w świecie pełnym stereotypów, aż jesteś przesycona tymi stereotypami. Życzę szerszego spojrzenia na świat i więcej wiary w siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się