Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      komory

komory

(3 wyniki)
    • gdzie byl prezydent komorowski kiedy o malo nie weszla w zycie ustawa dot.prywatyzacji lasów panstwowych?oytan jest wiecej, ale to tak na rozgrzewke?
    • pytanie do kobitek nie mających zmywarek, o ile takie tu jeszcze są. moja zmywarka-cholera jedna odmówiala mi posłuszenstwa i tak mnie naszło przy zmywaniu. pod bieżącą wodą czy napuszczacie do komory.....czy jeszcze inaczej??? ja właśnie napuszczam do komory ciepłą z płynem ale płukam juz pod bieżącą wodą i ciepła musi być...no i tak się zastanawiam jaka to oszczędność??? jak ja nie cierpię zmywać :(
    • Miłe Mamusie Na pewno wiele z Was ma juz za sobą doświadczenia urządzania swojego mieszkania, więc pozwolę sobie zapytać o kilka spraw, co do których mam wątpliwości-wiem ,że to może śmieszne, ale urządzam pierwsze mieszkanie, w dodatku w Warszawie-mieście, którego nie znam, nie mam tam też żadnych znajomych poza teściową, która poza wszystkimi zaletami niestety nie nadaje się do doradzenia mi w tych kwestiach, bo uważa, że powinniśmy się cieszyć,że w ogóle udało się nam kupić ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się