komory

(10 wyników)
  • wiem, czego mniej wiecej chcę od lodówki. do zabudowy, standardowe wymiary. zastanawiają mnie dodatkowe opcje, takie jak "No Frost" i "komora świeżości z systemem Biofresh". czy to się faktycznie sprawdza? bede wdzieczna za podpowiedzi.
  • niedługo robię nową kuchnię,w której będe miała zmywarkę. Do tej pory miałam zlew dwukomorowy,ale zmywanie było ręczne. Podpowiedzcie ,czy kupować zlew jedno czy dwukomorowy? ew.jednokomorowy z ociekaczem?jak jest u Was? Wolalabym mieć więcej blatu roboczego i zlewu tylko tyle ,ile potrzeba.:)
  • Kobitki! potrzebuję pomocy, jaki zlew? Skłaniam się ku stali i nie mogę się zdecydować jedna, dwie komory?, ociekacz? młynek? Dodam, że czasu mam dramatycznie mało,bo harmonogram prac się zmienił i j u ż mam decydować (a ja lubię się w temat wgryżć, więc rozumiecie stres). Czekam na Wasze doświadczenia, pozdrawiam.
  • Muszę wybrać lodówkę. A nie mogę iść do sklepu i wymaglować pana pytaniami. Więc zwracam się z prośbą do Was: czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć co to za funkcja ten kalendarz zamrażania żywności??
  • Proszę o radę, jakie zlewozmywaki sprawdzają się najlepiej? Pozdrawiam
  • Dostałam od kolegi Włocha aluminową kawiarkę. Prawdziwą, włoską i wogóle och ach ;). No i niestety, w komorze, do której nalewa się wody, wyrasta w czasie leżakowania biały osad, wyglądający jak pleśń. Próbowałam wyszorować, wygotować, wrzucałam do zmywarki, nic to nie pomaga. Z różnych form życia jestem cieniutka, więc nie wiem, czy pleśń może kwitnąć na aluminium be pożywki? Czy to jakiś inny obcy? I, najważniejsze, co z nim zrobić? Czy mogę taką kawiarkę użykować (płucząc za każdym r...
  • ilu komorowy, jedno czy dwu? Jak to się u Was sprawdza?
  • Witam, może ktoś mi pomoże. Kupiliśmy nowy zlewozmywak z ociekaczem o strukturze lnu, tylko takiego drobnego. Pojawiły sie na nim zacieki z wody i zanim kupiłam specjalnego cifa do stali nierdzewnej to polałam go cilitem - kamień i rdza, no i się narobiło. Sa ze 4 takie wieksze kropki jasne i sporo plam ciemnych(tak jakby ten cilit wżarł się do środka). No i na ściankach komory widać ślady jak ten cilit spływał. Czy coś da się z tym zrobić? Czy zlew kwalifikuję się już na śmietnik? Boż...
  • Właśnie przejęłam swoje mieszkanie z meblami kuchennymi.No i mam problem Nie ma nad zlewem szafki na suszarkę,nie ma też zmywarki ani miejsca na nią. Jak myślicie,czy lepszy będzie zlewozmywak dwukomorowy i okrągła suszarka do jednej komory,czy jednokomorowy z blatem- ociekaczem.Zawsze miałam tylko z szafką,z powodu braku doświadczenhia brak mi pomysłów. Zmiana mebli nie wchodzi w grę.nad zlewozmywakiem są same wąskie szafki.
  • Bardzo podoba mi się taki: allegro.pl/item813963702_pyramis_zlew_granit_tetragon_61x50_wpuszczany.html oceńcie proszę od strony praktycznej, czy bez ociekacza da radę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się