Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      komory

komory

(20 wyników)
    • Czy ktoś z Was ma lodówkę, najlepiej firmy Liebherr z komorą biofresh? Podobno super tam się przechowuje wędlinę, owoce, warzywa, sery. Czy to prawda czy kolejny dość drogi chwyt marketingowy? pozdrawiam
    • Wczoraj nieopatrznie weszłam do sklepu ze sprzętem AGD i zostałam zbajerowana. No i teraz pragnę takiej lodówki. Tylko, ze za taki bajer jak komora BioFresh trzeba dopłacić 1000 zł do ceny lodówki. W zwiazku z tym mam pytania: Macie takie bajery w swoich lodówkach? Jesteście zadowoleni? Warto inwestować w ten bajer? będę wdzięczna za wszelkie intormacje SYSTEM BIOFRESH gwarantuje idealny klimat dla długotrwałej świeżości. Przy temperaturze niewiele powyżej 0oC i idealnej...
    • bardzo proszę o opinie na temat piekarnika samsung bt 63tdst (lub innego z tej serii), jest to piekarnik z możliwością przedzielenia go na dwie niezależnie pracujące komory, z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • szukam modelu z komorą zero i nigdzie nie mogę znaleźć?? Istnieją takie??
    • jakie macie doświadczenia, czy zlew z okrągłymi komorami jest praktyczny czy lepiej wybrać, częściej spotykany w domach, zlew dwukomorowy z komorami kwadratowymi? Urządzamy właśnie kuchnie, chętnie posłuchamy Waszych opinii Pozdrowienia :)
    • Proszę o podpowiedź czy warto kosztem powierzchni ociekacza zdecydować się na zlewozmywak 1,5? Czy ta mała komora jest często wykorzystywana? A jeśli tak to na co?
    • Mam zlewozmywak ale kupiony okazyjnie bez syfonu. Czy ktoś z Was może wie gdzie można dokupić sam syfon?
    • Witam, proszę o opinie na temat piekarnika do zabudowy samsung bt63tdst (lub podobnych z tej serii), czyli chodzi o piekarnik z możliwością podziału na dwie niezależnie pracujące komory. W zeszłym roku kilka osób pytało o ten sprzęt ale nie znalazł się użytkownik chętny do wyrażenia opinii, pewnie dlatego ze to jest podobno jakaś najnowsza nowość;) ale może dzisiaj już więcej osób go używa
    • Chcę zakupić zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem i zastanawiam się nad firmą. Biorę pod uwagę Teka, Franke i Deante. Czy ktoś na zlewy tych firm? Bardzo proszę o opinie. Będę wdzięczna za każdą radę.
    • Witam serdecznie proszę o opinie na ich zlewów granitowych Czy warto kupić taki zlew? czy nic mu się niedzieje typu: przebarwienia od wrzącej wody (np odcedzanie buraków)? czy jeśli coś nam upadnie na taki zlew nie ma zarysowań, pęknięć, czy odpyśnięć? Myślę, ze znajdą się osoby, które używają już trochę taki zlew i zechcą podzielić się opiniami Z gory bardzo dziękuję
    • Ten model znalazł się na mojej liście "obserwowanych", gdyż niebawem planuję zakup lodówki. Bliźniaczy model występuje również pod marką Siemens. Jeśli ktoś ma to proszę o info jak się sprawuje ten sprzęt- zwłaszcza komora zerowa i cały system no-frost (chłodziarka i zamrażarka). Jak głośne jest to urządzenie? tutaj można ją obejrzeć: www.agdexpert.pl/chlodziarko-zamrazarki-wolnostojace/bosch-kgn-36s20 pozdrawiam
    • Mam w kuchni zlewozmywak składający się z jednej dużej kwadratowej,głębokiej komory i mniejszej, prostokątnej która ma prostokątne naczynie z dnem z dziurkami. Jak powinnam wykorzystywać zlewozmywak aby zachować higienę? Zlewozmywak służy mi także do mycia naczyń.
    • Właśnie mam taki plan, żeby zrobić tylko pojedynczą komorę w blacie, czyli bez ociekacza i bez tego całego aluminium/ stali dookoła. Czy macie u siebie takie zlewy i czy one się sprawdzają? Ja planuję prostokąt o szer. 40 x 30 i zastanwiam sie teraz czy takie rozwiązanie jest funkcjonalne. Proszę o info kogoś kto się zna:) czyli ma.
    • mam pytanie, czy jest sens wydawania ponad 2000 zl na piekarnik z funkcjami typu autopilot (piekarnik sam dobiera czas pieczenia, intensywność itp do rodzaju przygotowywanej potrawy, utrzymywanie ciepła i innymi bajerami, czy w praktyce używa się tylko podstawowych funkcji piekarnika. pytam się, gdyż to mój pierwszy piekarnik w życiu i nie wiem czy te funkcje się rzeczywiście przydają..... np taki: www.medialider.pl/piekarniki/bosch-hba-36b650.html
    • Witam, czy da się zamontować zmywarkę 60 cm a nad nią jednokomorowy zlewozmywak z ociekaczem na przestrzeni tylko 80 cm? W chwili obecnej kuchnia nie ma zmywarki, a jedynie duży zlewozmywak - stąd pytanie. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Marta
    • Witam Czy ktoś wie, czy są na rynku dostępne zmywarki o szerokości 40 cm ? Nic takiego nie mogę znaleźć, zaczynają się dopiero od 45 cm, ja muszę mieć max 40 cm, ewentualnie zastanawiam się nad kuchenką z piekarnikiem i zmywarką Candy Trio 503X.
    • Witam. Mam do Was prośbę. Chcę kupić nowy zlew ale kompletnie nie mam w tym temacie rozeznania. Jaki zlew byście polecili? Z jakiej firmy? No i oczywiście bez kolosalnych cen i nie narożnikowy.
    • witam chcę zakupić taki model lodówki. podczas wizyty w sklepie Pan sprzedawca próbował ChillerSafe rozebrać - czasami pewnie trzeba ją przemyć :) Nie udało mu się :( Tam są jakieś prowadnice kółeczka etc etc i nie chciał połamać mam zapytanie. czy jakiś szczęśliwy posiadacz tego lub podobnego modelu mógłby mi napisać czy da się do rozebrać celem umycia? thx wladek
    • Jaka jest różnica między komorą świeżości ChillerSafe a komorą 0? Jestem na etapie wyboru lodówki, po lekturze forum szukam takiej z komorą zerową i no frost - spodobała mi się Bosch KGN 49A71, tylko nie jestem pewna co do komory świeżości... Może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tego modelu i wypowie się na jej temat?
    • Zastanawiam się jaki piekarnik do zabudowy kupić. Czy z 2 termoobiegami samsunga czy może lepiej taki z termostatem elektroluxa. Jakie macie doświadczenia i jak wam się to sprawdza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się