Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      komory

komory

(5 wyników)
    • Planuje zakup nowego zlewozmywaka do kuch i proszę o poradę doświadczone osoby. Mam zamiar kupić jednokomorowy z ociekaczem i zastanawiam się czy kupić tradycyjny gładki czy raczej ze strukturą lnu, jedwabiu itp. Trochę się obawiam , że te nowoczesne są trudniejsze w utrzymaniu czystości. Oczami wyobraźni widzę trudny do usunięcia brud we wszystkich porach. I czy nie będzie mi brakowało drugiej komory? Ociekacz mam nadzieję wykorzystać jako dodatkowy blat roboczy i miejsce na odstawieni...
    • Maz twierdzi, ze na dole powinny byc rzeczy, ktore maja byc bardziej schlodzone - bo cieple powietrze idzie do gory, mi sie wydaje ze na gorze, bo powyzej jest zamrazalnik, tak jak zimniejsze sa mieszkania od piwnicy i te na samej gorze, tak mi sie wydaje, ze zimno idzie od zamrazalnika
    • Cześć, od niedawna jestem posiadaczką zmywarki Siemens 45 cm. Mam malutkie pytanie (może dla was głupie), ale czy komora na środek czyszczący po zakończeniu zmywania ma być otwarta? I jakich tabletek używacie? z góry dziękuję za pomoc
    • pralka(4)

Co w pralce (tam gdzie wsypuje się proszek i płyn) oznaczają symbole "I" "II" i taki kwiatuszek?
    • Witam! Chcialabym uzyskać Waszą opinie na temat tego materaca ( moze ktos ma i uzytkuje). Zastanawiam się nad kupnem duzego łóżka ( 180x200, lub 180x220), moze lepiej byloby zastapic je tym materacem z TV MANGO? Ma ktos z Was jakies doswiadczenia? I jak myslicie to dobry pomysl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się