Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      komory

komory

(26 wyników)
    • zlew wraz z ociekaczem (już bez szafki z ociekaczem)? Dodatkowo zmywarka 45 cm szer. Kuchnia jest dość duża (13m2)i kwadratowa. Myślalem o zlewie 2- komorowym + szafka z ociekaczem oraz mala zmywarka. Byc może przy zmywarce zlew 2-komorowy i szafka z ociekaczem wydają się zbyteczne, ale chyba często się przydają i 2 komory i ociekacz w szafce (zwłaszcza gdy kuchnia jest dość duża i wsio się bez problemu zmieści). Co Wy o tym myślicie? Prosze Was uprzwejmie o opinie
    • Witam, czy ktos moglby mi doradzic gdzie moge znalezc granitowy zlewozmywak 1,5 komory? tylko taki zebym miala jeszcze miejsce zamiescic tam dozownik (na plyn do naczyn)? bede miala zmywarke i chialabym zeby ten zlewozmywak byl jak najmniejszy a jednak posiadal te 1,5 komory (jasne ze bez ociekacza). Czyli coś poniżej 90cm, a jednak z miejscem na dozownik!
    • Przejrzałam większość ofert w sklepach w moim mieście i na stronach sklepów w Internecie i wpadł mi w oko taki zestaw Franke - zlewozmywak plus bateria. Cena przestępna. Ktoś może korzysta z niego? Ciekawi mnie w ogóle korzystanie z jednokomorowego rozwiązania. Zawsze miałam dwie komory. Mam 4 osoby w rodzinie i nie mam zmywarki. Obawiam się, że będzie mało miejsca i nie będę zadowolona. Do tego jest tam taka mniejsza komora, po co taka mała? Użyteczna jest? Może wziąć bez tej małej kom...
    • mam ogromny dylemat, nie mogę ostatecznie zdecydować który zlewozmywak wybrać: 1 komora + ociekacz www.allegro.pl/item363589383_zlewozmywak_granitowy_blanco_metra_45_s.html 1 komora + mała komora + ociekacz www.allegro.pl/item356685175_zlew_granitowy_blanco_metra_6_s_compact_transport.html czy możecie poradzić, jak to wygląda w praktyce z tą małą komorą, używacie?
    • WITAM Do wyboru 2 kolory,cena atrakcyjna,zamówienie około 6-7 metrów bieżących, www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c05a85af67c14940.html kontakt:almeb@gazeta.pl możliwość wykonania zlewu w kolorze blatu kompozyt niemieckiej firmy SCHOCK
    • Witam. W mojej przyszlej kuchni bede miec zlew w rogu i tak sie zastanawiam, jaka wersja zlewu jest najwygodniejsza. Chcialabym, zeby mial przynajmniej poltorej komory i zeby wygodnie sie z niego na tym rogu korzystalo. Sa takie narozne zlewy z ociekaczek i dwoma komorami, sa sciete z jedna albo poltorej komory, jakies trapezowe. Ale widzialam tez fajne rozwiazanie ze zwyklym dwukomorowym zlewem z okraglymi komorami danym po skosie w rogu. Czy ma ktos zlew narozny i jaki poleca/n...
    • Poradzcie mi jaki zlewozmywak wybrać jedno czy dwukomorowy. Będziemy mieć zmywarkę i mąż przekonuje mnie do jednokomorowego. Ale mnie sie wydaje że ten dwukomorowy lepiej się sprawdzi w codziennych obowiązkach kuchennych. Natomiast nie zrezygnuje z ociekarki, uważam że jest praktyczna. Jakie macie zdanie na ten temat ?
    • czy macie jakies doswiadczenia z tzw. komora BioFresh w lodowkach np. Liebherr ?
    • czesc, zastanawiam sie nad okraglym zlewem bo uważam że zabierze mniej miejsca niż kwadratowy a kuchnia jest mała i blatu mało. widziałam jednak wersje z ociekaczem z boku i w sumie to może byc dobry pomysł bo czy jakieś warzywa płukać czy coś, takie miejsce sie przydaje, no ale zjada blat. czy ktos z was ma taki okragły zlew? jesteście zadowoleni? odkładacie rzeczy po prostu na blat?
    • Mam zamiar kupić lodówkę z opcją no frost i komorą zero. Mam sprzeczne informacje na temat LG i Whirlpoola. Czy ktoś mógłby coś doradzić, którą warto , a którą nie ?.
    • zastanawiam się nad rodzajem zlewu do kuchni. Mam do dyspozycji szafkę pod zlew szer. 50cm i nie wiem czy lepszy będzie zlew okrągły czy tradycyjny jednokomorowy z ociekaczem, a może 1 i 1/2 komory??? Jeszcze ważna informacja - będzie też zmywarka, moja pierwsza więc nie mam pojęcia z jaką częstotliwością używa się zlewu.
    • Planuję remont kuchni. Zamówiłam meble z szafką narożna pod zlew. Kiedy zorientowałam się w cenach zlewów narożnych - płakać mi się chce. Proszę o radę - gdzie można taki zlew kupić w miarę tanio???
    • Musze wybrac pomiędzy dwiema lodówkami - obydwie tego samego producenta, z ty że lodówka A - jednoagregatowa w klasie A tańsza o 100 PLN od lodówki B lodówka B - dwuagregatowa w klasie B Układ w środu maja identyczny. Którą wybrać??
    • Mam małą kuchnię i jeszcze chcę piekarnik na wysokości baltu więc tracę kolejy kawałek blatu roboczego. Wyjście pod zlewozmywak naszykowane jest w rogu kuchni a zaraz obok ma być płyta gazowa.Pod zlewomywak przewidywana jest szafka 90x90 i zastanawim się czy zmieści się tam dwukomorowy zlewozmywak tego typu: allegro.pl/show_item.php?item=74468217 czy też lepiej wziąć taki: allegro.pl/show_item.php?item=74586953 Bardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Chodzi o to żeby zajmo...
    • Witam! Mamy straszny dylemat i myślenicę: Mała kuchnia 260 cm szafek i projektant proponuje 1-komorowy zlew, mimo, że nie planujemy (na razie) zmywarki. Twiedzi, że druga komora to i tak zazwyczaj śmietnik, a szafka pod taki zlew marnuje przestrzeń (nic do niej za bardzo się nie włoży). Pytanie: czy ktoś ma jedno, ewentualnie 1,5-komorowy zlew i uważa że nie ma problemów z myciem garów? :-)
    • nudna jestem, kolejne ppytanie na forum ;)mam problem ze zlewem, bede miala robione meble kuchenne na wymiar i moge sobie poszalec, ale od tych ofert juz zglupialam: jednokomorowe, z ociekaczami, z mala komoreczka/ nie wiem, jak to sie fachowo nazywa ;)/ dwukomorowe, ja chce maly raczej zlew, bo i kuchnie mam mala i nie chce blatu przeznaczac na zlew; co ja mam wybrac?
    • Zlew(4)

Jutro przychodzi facet projektować kuchnię.A ja ciągle nie wiem czy zlew jedno czy dwukomorowy.W planie zmywarka.Proszę o rady.Z góry dziękuję.
    • Chodzi mi o lodówke z przynajmniej 2 komorami zamrażalnika . Ciekawi mnie jakie firmy polecacie i gdzie je można korzystnie nabyć.
    • Będę miała blat z granitu i chcemy kupić zlewozmywak podblatowy ale mąż nie wie czy sobie poradzi z montazem. Czy jest on trudny i jak zrobić to najprościej. Zlew jeszcze nie kupiony więc jeszcze mozemy zmienić zdanie i kupić nakładany.
    • Myślę o wyborze między Liebherr, Bosch, Siemens i ewent. Electrolux. Słyszałem, że Liebherr jest najbardziej bezawaryjny, ale niestety jest zdecydowanie najdroższy (nie mówiąc już o Miele). Więc może Bosch lub Siemens? Powołujac się na Twoje kompetentne odpowiedzi innym forumowiczom (które też mi pomogły w wyborze choćby zmywarki Boscha - dzięki) proszę o sugestię. Chodzi o inox, ok. 180-200 cm wysokości, szacunkowa cena 2000-3000 PLN. I jakie dodatkowe funkcje są rzeczywiście wa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się