kontakt

(3 wyniki)
  • Witojcie! Ta sprawa trochę mnie gryzie. Jakieś 3 tyg.temu poszłam wreszcie po licznych mękach i wahaniach do lekarza pierwszego kontaku... już wcześniej oczywiście podejrzewałam, że może mam ibs, bo mam w domu taką fajną encyklopedię medyczną ;) i zawsze tak sobie w duchu mówiłam, że na pewno mam ibs(właściwie wszystkie możliwe objawy się zgadzają, z przewagą biegunek-ale wiem, że inne choroby mogą mieć podobne objawy). W końcu poszłam do tego lekarza i nic mu nie mówiąc o moich pode...
  • Witam. Chcę zaczerpnąć języka. Od dwóch dni mam problemy z bolącym po prawej str. brzuchem. Promieniuje mi to na tył pleców coś jakby nerki. Jednak mocz oddaję normalnie i normalnego koloru. Natomiast nasilają się głównie po obiedzie: nabrzmiewanie brzucha, zaparcia, zbierania gazów po którch uwolnieniu czuje sie jak w niebie. Brzuch stał się twardy. Najważniejsze to to że wszystko zaczęło się 3 dni temu po zażycie antybiotyku na (FORCIT 1000) na przewlekle chore zatoki. Dostałem...
  • Witam, czy jest wsród nas ktoś z Trójmiasta? Szukam dobrego lekarza od naszej przypadłości. Kiedyś chodziłam do świetnej doktor, ale niestety przeniosła sie gdzieś i ślad sie urwał.... Reszta do której trafiłam była mocno przecietna- wiadomo, recepte każdy wypisać umie, ale nawiązać dobry kontakt już niekoniecznie.... Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się