kontakt

(7 wyników)
  • Czy może wiecie jak skontaktowac się z Jędruchem na priv.? Jaki jest jego mail?
  • Witam, tak jak w temacie, szukam kogoś godnego zaufania i sprawdzonego lekarza onkologa z Krakowa. Może być lekarz przyjmujący prywatnie lub w ramach NFZ. Proszę też o jakiś kontakt osoby z Krakowa, byłoby mi raźniej. Przypomnę, że moja mama w kwietniu tego roku miała mastektomię piersi wraz z węzłami. Guz T-2, 45x20 mm, hormonozależny. Po ostatnim USG blizny mamę skierowano na kolejną operację, którą miała 2 dni temu. Czekamy na wynik badania wycinka. Były dwa małe punkty, na razie nie w...
  • Witam. Mój tata ma podejrzenie raka płuc. Na chwilę obecna jest po kilku badaniach i bronchoskopii, jednak opieka zdrowotna publiczna nie jest w stanie zdiagnozować co dokładnie się dzieje (dodam że palił ponad 30lat). Wydaje mi się że jego badania są wykonywane nie kompetentnie lub są z jakiegoś powodu trochę olewane. Chciałbym otrzymać drodzy forumowicze od Was pomoc - namiar na dobrego (przez duże D) onkologa, specjalistę w sprawach raka dróg oddechowych/płuc z Warszawa (okolic Warszawy...
  • Miesiac temu u taty wykryto guza w zoładku,potem wycinki i badanie histopatologiczne wykazało ze to rak. Oswoilismy sie w zmysla ze trzeba usunac żołądek.Wyznaczono termin operacji i w dniu operacji dowiedziałam sie jeszcze gorszej prawdy, ze guz jest wielkosci piesci nieoperowalny, ze uciska trzon i nie da sie juz tego usunac, a prof. prowadzacy zastanawia sie nad chemia ale mówi ze marne z niej efekty moga byc...usłyszałam wiec wyrok i nie wiem skad wezme siły by wspierac tate w...
  • Niedawno dowiedziałam się,że moja znajoma ma raka. Jest to dla mnie o tyle nowa sytuacja,że żadna z bliskich,albo trochę dalszych mi osób nie zmagała się z tą chorobą.Nie wiem jak mam się zachowywać przy mojej znajomej. Bardzo bym chciała wspierać ją, jeśli będzie taka potrzeba,ale z drugiej strony nie chcę się narzucać z pomocą. Zastanawiam się,czy stosowne jest pytanie się osoby chorej na raka(a także każdej innej chorej)- "jak się czujesz?",czy może tak pytanie powoduje koncentrację ...
  • Sen?(9)

Mam takie pytanie czy nagle w chorobie nowotworowej chory moze zacząc bardzo wiele spać? Moja mama (nieoperacyjny rak żoładka, leczenie paliatywne -chemia i radio zakonczone, przerzuty na nerki, i prawdopodobnie do otrzewnej) od kilku dni przesypia prawie cala dobę. Leki bierze te same-durogestic 75 i tramal co 4 godz. Nie narzeka na ból jako taki -czasem przy jedzeniu....jeśli wcisnie w siebie cokolwiek... Bardzo dużo spi,nie pamieta ze przed chwilą brała tabletkę ale pamieta ...
  • pomórzcie proszę w kontakcie z onkologiem najlepiej z szpitala na Garbarach w Poznaniu !!!!!! potrzebuje konsultacji dokumentów i lekarza prowadzącego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się