Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      kontakt

kontakt

(5 wyników)
    • jak wyżej. Prosze o pomoc
    • Tereso bardzo poszukuje z toba kontaktu, pisalam do Ciebie na forum i na poczte.. chcialam porozmawiac o botoxie.. moj gg 4062533 prosze odezwij sie...
    • od soboty trzyma mnie migrena, zoładek hula, ani cokolwiek zażyc ani zjesc nic nie moge..(chyba dieta cud mi sie przytrafiła)byłam w nocy na dożylnej pyralginie..kiedys zastrzyk pomagał w pięc minut, dzis czekałam kilka godzin a i tak z niezbyt dobrym efektem..jestem załamana.. czy ktoś z was ma jakis osobisty kontakt z teresą995?? moze ktos z was sie z nia zaprzyjaznil i ma jakis numer telefonu? moze powie jej ze szukam z nią kontaktu.. w sprawie botoxu.. pisalam do niej i tu na f...
    • Witam, mam bóle głowy od 15 lat i przez ten okres nie spotkałam nikogo kto by mnie zrozumiał(poza moim bratem). Migrena często doprowadza do nerwic i depresji właśnie dlatego że zostajemy z nią sami. Moje pytanie skierowane jest szczególnie do osób mieszkających we Wrocłwawiu. Czy nie mielibyście ochoty założyć czegoś w rodzaju grupy wsparcia i spotykać się chociażby po to aby się wygadać w gronie osób, które Was rozumieją, mieć możliwość wymienić doświadczenia oraz sposoby radzenia sobie...
    • Ktos slyszal? Ktos probowal? Ogladalam kiedys program w tv, potem troche na ten temat czytalam, ale nie wiem co o tym sadzic. Kolejna "cudowna metoda"? Mowia, ze nawet najbardziej uciazliwa migrene lecza przy pierwszej wizycie. Moze warto sprobowac, a moze ktos z Was mial z tym kontakt? Tutaj mozna troszke na ten temat poczytac, gdyby ktos chcial. www.klawiterapia.com/fer1.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się