kontakt

(5 wyników)
  • Dziewczyny,co sie dzieje z Marta??? N maile,gg i smsmy nieodpowiada doslownie jakby sie pod ziemie zapala ;-((( Chcialbym zamowic plastry,nie wiem jak,gdzie zalezy mi tez aby zamowic Madecassol. Za info dziekuje. barbaraadamowicz@wp.pl gg 8616887
  • Witam! Bardzo pilnie poszukuję jakiegos dobrego lekarza do oparzeń. Jak najszybciej,ponieważ synkowi, który ma 15m-cy juz pogoiły sie rany poparzeniowe (II i IIb) iteraz chce znalezc dobrego lekarza zeby prowadził i dobrał mu maście,kremy itd...Słyszałam ze dr .Hofman jest niezła wiec prosze o info jak ją znależć?Albo jeśli możecie polecić innego lekarza tez bede bardzo wdzięczna!Pozdrawiam Agata
  • Wyslalam Wam po 1 tubce 40g. Na razie wiecej nie mialam, ale bedzie w tym tygodniu kolejna dostawa, to wysle Wam po kolejnej tubce:) Prosze o kontakt mailowy po otrzymaniu madecassolu. Pozdrawiam. Marta.
  • Witam pana doktora,moje pytanie dotyczy walki z bliznami metodą kontaktową,co dokładnie można przez to rozumiec?Pisze pan ,że stosowanie się do niej jest w pełni wystarczajace.Proszę mi powiedziec czy ja dobrze to rozumiem,mainowicie gdy smaruję twarz mojej córci dermatixem w chwili gdy jest ona bez jakichkolwiek sladów oparzenia w miejscach w których strupki trzymały się najdłużej pojawiają się czewone plamy,to znaczy ,że masarz je pobudza ,czy to samo zadanie ma wykonywac cica-care to...
  • Dostawa w ciagu miesiaca. Kontakt na gg: 966910, lub kom: 501 562 859 Sciskam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się