kontakt

(6 wyników)
  • Szukam kontaktu z rodzicami dzieci chorych na padaczkę. Najchętniej z Poznania. Chyba dobrze by nam zrobiło pogadanie od czasu do czasu. A nawet spotkanie. Co o tym myślicie?
  • W temacie podałem stronę programu.Wybierz temat do programu a w tresci mozesz opisac historie swojej choroby.Chciałbym zeby jeden program zostal poswiecony chorym na epilepsje.Dostałem odpowiedz ale jedna osoba to za mało.Nie musisz wystepowac w programie wystarczy ze wyslesz e-mail.Jest lek który okazał sie bardzo skuteczny w leczeniu tej choroby Kepra.Ten lek to temat do programu ktory moze zacheci NFZ do refundacji tego leku.Napiszcie co o tym myslicie
  • A tak było fajnie... Ludzie od 1,5 roku biorę Kepprę, na początku było lepiej - ataki raz, dwa na miesiąc a wcześniej co 2-3 dni. Raz miałam okres że przez 2 miesiące nie miałam ataku, potem znowu wróciły, a potem miałam PÓŁROCZNY okres bez ataku. Jednak kiedyś nie wiem dlaczego, atak wystąpił - zdołowało mnie to jak nie wiem, ale tak jakby było tego mało - za dwa dni miałam następny, a na następny dzień znowu - oba po przebudzeniu. Czemu to cholerstwo wybuchło po tak długiej przerwie...
  • Jestem chory na epi no już prawie dziesięć lat. Chciałbym nawiązać kontakt z ludzmi z w Wałbrzycha lub okolic chorymi podobnie jak ja. Czuję się bardzo osamotniony z moim choróbskiem. Chciałbym abyśmy się wspierali w tej ciężkiej chorobie i pomagali w naszej wałbrzyskiej reczywistości. Pozdrowienia dla wszystkich (nie tylko Wałbrzyszan ) Piszcie na gg 12536511
  • moj wynik EEG: "ciągła czynność napadowa w okolicach skroniowych", napady nie ustawały przez ponad pół roku mimo zazywania lekow, dzien w dzien, non-stop, potezny bol glowy, roznorakie zaburzenia psychiczne, mordercze mysli, obsesje, zab. sex., mam 22 lata MRI czyste mial moze ktos cos podobnego? czy moze miec to zwiazek z infekcją bakteryjną CUN? pozdro Tomek
  • Jestem chory na epi no już prawie dziesięć lat. Chciałbym nawiązać kontakt z ludzmi z w Wałbrzycha lub okolic chorymi podobnie jak ja. Czuję się bardzo osamotniony z moim choróbskiem. Chciałbym abyśmy się wspierali w tej ciężkiej chorobie i pomagali w naszej wałbrzyskiej reczywistości. Pozdrowienia dla wszystkich (nie tylko Wałbrzyszan ) Piszcie na gg 12536511

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się