kontakt

(6 wyników)
  • Czesc> Dowiedziałam sie 4 tygodnie temu,że mój syn 8 lat ma BMD.Wyniki DNA wykazały delecje eksonów 45-48 bez naruszenia ramki odczytu.Jestem załamana tym wszystkim-nie wiem co robic.Poszukuje kontaktow z osobami chorych na BMD lub rodziców(opiekunów).jestem z woj. łódzkiego.
  • witam, bardzo proszę o kontakt z rodzicami dzieci chorych na dystrofię mięśni, najchętniej z woj. świętokrzyskiego- bardzo pilne!!!!
  • Witam. Jestem mamą 4,5letniego Kubusia u ktorego w grudniu 2006r zdiagnozowano DMD. Poszukuje rodziców ktorych synkowie też mają taką diagnozę i chcą sie podzielić swoimi dośwadczeniami."nie ukrywam bardzo mi na tym zależy" pozdr asia
  • Witam jestem Magda i mam synka Bartusia który jak na razie nie ma jeszcz pełnej diagnozy tylko podejrzenie DMD.
  • Witam. poszukuje kontaktu z rodzicami których dzieci mają dystrofię Duchenne'a i korzystają z HIPOTERAPII. Piszę pracę na temat roli hipoterapii w usprawnianiu dzieci z DMD. wiem,że bardzo rzadko stosuje się tą metodę u dzieci z ta właśnie chorobą,i bardzo trudno jest znaleźć ośrodek hipoterapii,w którym są dzieci z dystrofią. dlatego jesli ktoś korzysta, bądź korzystał z tej metody, bardzo prosze o kontakt. podaję mój adres email: ewakresa@wp.pl
  • hej mam pytanie czy istnieje forum chorych na Dystrofie Beckera? a może wspólnie możemy wspierać się wiedzą i doświadczeniem Basia - żona chorego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się