Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      kultura

kultura

(37 wyników)
    • Witajcie, zastanawiam się nad tematem swojej pracy licencjackiej. Chciałabym napisać o kulturze niezależnej, żeby zawęzić temat skupiłabym się na warszawskiej. Tylko nie wiem jak podejść do tego tematu, o co zadałbym pytania w ankiecie? Macie może jakieś pomysły?
    • bardzo ciekawi mnie ten kierunek studiow,zastanawiam sie jednak gdzie tak naprawde mozna potem pracowac?
    • czy ktoś z was studiuje te kierunki? jakie macie perspektywy na przyszłość. czy nie okaze się potem, że było to 5 lat sraconych na zdobywanie wiedzy, która jest zupełnie niepraktyczna? z jednej strony wydaje się to być bardzo ciekawy rodzaj studiów (choć nie wiem czy się nie rozczaruję ...), z drugiej nie bardzo wiadomo co po tym robić. jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia to proszę o rady.
    • czy ktoś wie gdzie takie coś można studiować w Warszawie?na UW nie znalazłam.
    • Wybieram sie na studia magisterskie uzupelniajace na tym kierunku i chcialabym poznac opinie osob tam studiujacych. Szczegolnie cenne beda dla mnie uwagi osob, ktore zrobily licencjat na innym kierunku i musialy nadrabiac minimum programowe z zarzadzania. Daliscie rade? Bylo ciezko? Z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi
    • Czy ktoś studiuje gdzieś taki kierunek????? Jeśli tak to gdzie i jakie były progi?
    • Hej, czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat animacji kultury na UJ (studia uzupełniające mgr) - jakie są przedmioty, prowadzący, atmosfera itd. i czy w ogóle warto się tam wybierać? z góry dziekuję i pozdrawiam
    • moze mi ktos powiedziec,jakie byly progi punktowe na ten kierunek w zezlym roku?
    • proszę przybliżcie mi troszkę te dwie specjalizacje pedagogiki (jakie są po nich możliwości pracy, czy studia są ciekawe, trudne itp.) z górki dzięki za odpowiedź
    • Witam, moje wyniki: j.pol r 80% j.ang r 78% wos r 74% co powinnam wybrać: filologię słowiańską, kulturoznawstwo dalekowschodnie czy socjologię? - wszystko na UJ. Studiuję już międzynarodowe stosunki gospodarcze spec. handel zagraniczny na UEku. Interesuje mnie naprawdę dużo rzeczy, lubię języki (uczę się już rosyjskiego, angielskiego i niemieckiego). Raczej jestem humanistką, ale też nie mam problemów z matematyką i naprawdę nie wiem co chcę robić w przyszłości. Doradźcie mi...
    • dostałam się na dwa kierunki na uniwerku wrocławskim- na filologię polską i kulturoznawstwo. Oczywiście nie mam pojęcia co wybrać więc zbieram informacje:) Jeśli ktoś studiuje te kierunki, ma jakies info o nich lub może mi doradzić, będę bardzo bardzo wdzięczna:)
    • Witam. Jestem studentką 5 roku marketingu i potrzebuje Waszej pomocy. Męczę się nad pracą magisterską i pozostał mi jedynie rozdział 4, no ale potrzebuje mieć do niego przeprowadzone badania. Proszę wszystkich ludzi dobrej woli aby wypełnili poniższą ankietkę. Jeśli macie mgr już za sobą, to znacie mój ból, a jeśli jesteście jeszcze przed-to poznacie;) - PROSZĘ POMÓŻCIE.W trakcie badania poprosze Was o obejrzenie reklam. Badanie zajmie Wam jedynie 15 minut - jeśli szkoda Ci tego czasu - nie ...
    • HejoHej:) Nie dostałem się ani na UW ani na UJ na kierunek dziennikarstwo. No cóż, zdarza się :( Ale jednak chciałbym studiować dziennie, dlatego zastanawiam się nad złożeniem podania do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Ale właśnie zrezygnowałem. Bo każą płacić za stacjonarne!!! 1600 za semestr <lol> ______________ ze strony www: Praktyki zawodowe Studenci WSKSiM odbywają 15-tygodniowe praktyki zawodowe. ______________ ciekawe GDZIE te praktyki :P ...
    • Czy jest ktos z polonistyki UW , kto na licencjackich byl na upowszechnianiu a teraz jest na animacji ? Czy jest tu wogole ktos z polonistyki UW ? Mam jedno pytanie i prosze o rade pozdrawiam ...
    • Witam, czy na forum są studenci kierunku "wiedza o kulturze" na Uniwersytecie Warszawskim? Jeżeli tak, byłbym wdzięczny za poświęcenie kilku minut... W ubiegłym roku nie dostałem się na wspomniany kierunek, głównie z powodu zbyt małej liczby punktów uzyskanych z pracy pisemnej, którą należało złożyć w pierwszym etapie kwalifikacji. Mimo tego, przeszedłem do kolejnego etapu (rozmowa kwalifikacyjna) i uzyskałem tam maksymalną ilość punktów. Jednakże z uwagi na niewielką ilość p...
    • odezwijcie się!!! :)
    • Cześć! Potrzebuję waszej rady. Dostałam się na pedagogikę spoleczno -opiekuńczą na Uniwersytet Pedagogiczny i zarządzanie kultura na UJ. Na co iść? Co bardziej polecacie? Liczę na wasze opinie. Z góry dziękuję!
    • czy ktos wie kiedy beda listy? gdy sie loguje wyswietla mi tylko wynik 0,000pkt.:/
    • Może są na forum osoby które dostały się w tym roku na ten kierunek? Jesli tak to piszcie tu albo na nr. gg: 2002312 :)
    • Który z tych kierunków wydaje się wam ciekawszy? Interesuję się historią i kulturą Skandynawii,chciałabym w przyszłości pracować na uczelni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się