Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      kursy

kursy

(118 wyników)
    • ktos korzystal? moze sie wypowiedziec? Chodzi mi o takowy, a dokladnie szybkiego czytania/zapamietywania w odniesieniu do dziecka 8 letniego, majacego (w moim odczuciu) problemy z zapamietywaniem, no i z czytaniem tez. Kurs ma byc indywidualny, tylko dla syna, u nas w domu, prowadzony przez certyfikowanego wykladowce. Cena sporaaaa.....ale czego sie dla dzieci nie robi ;) - jesli mialoby mu to pomóc.
    • Drogie emamy napiszcie mi jaka jest różnica między szkoleniem i kursem? Chce zrobic coś w kierunku handlu a w mojej miejscowości są i szkolenia i kursy z tej dziedziny. Co wybrać?
    • Chodzi mi o kursy odpłatne, a nie przy o te organizowane przy okazji czegoś innego. Zadowolone byłyście z efektów takiego kursu? Kiedyś słyszałam opinię, że po kursie każdy uważa się za specjalistę w zakresie pierwszej pomocy i to czasem szkodzi. Dzisiaj wiem, że niewiedza i niechęć do udzielenia pomocy szkodzi na pewno.
    • Potrzebuję porady, czy któraś z Was korzystała z jakiegoś kursu niemieckiego, takiego do samodzielnej nauki i może polecić?? Dla osoby raczej początkującej, ale przebywającej w Niemczech. Sprawa dość pilna. Dzięki. _ _ _
    • Grzebię po necie juz dwie godziny i nic :/ W tamtym roku koleżanka poleciła mi pewien kurs na managera projektu... niestety nie pamiętam jaka to była strona. Szukam jakichkolwiek kursów ,zawodowych i językowych... niestety na nic nie trafiłam. Może znacie jakieś organizacje które coś takiego proponują? Chodzi o woj. małopolskie (Kraków) dzięki
    • Szukam jakiegoś kursu pedagogicznego, w którym spotkania odbywać się będą raz na dwa tygodnie... Ktoś ma jakieś namiary?
    • ..wychowawcy kolonijnego- no nie mam , zgubiłam i już. Zrobiłam ten kurs X czasu temu- nie pamiętam w jakiej instytucji;)P Gdzie mogę szukać, może ktoś wie?
    • Kiedyś tworzyłam te kursy na studiach ale teraz mi wyleciało trochę z głowy. Potrzebne mi są informacje jakie mogą wystąpić problemy przy tworzeniu kursów.
    • hej laseczki! poradźcie bo zgłupiałam już od przeglądania stron internetowych. chciałabym otworzyć firmę : kursy pierwszej pomocy, bhp- interesuje mnie gdzie najlepiej skończyć taki kurs/ szkołę? ile za to? zwracam się do e-mam, które miały lub mają jakieś doświadczenie w tej dziedzinie dodam, że jestem z woj. dolnośląskiego, skończyłam szkołę med z tytułem ratownika med. prosiłabym o jakieś rady :)
    • Ile dałybyscie za 8 godzin takiego kursu? Makijaż indywidualny . Makijazu uczyliby wizazysci ze szkoły francuskiej kurs odbyłby sie w tej szkole. Kurs jednodniowy,niedzielny,8 godzinny. [b]Jaka wg Was kwota byłaby ok?[/b] Dodam,że kurs byłby w bardzo dobrej szkole wizazu z wieloletnia tradycja :) Kosmetyki profesjonalne,oczywiscie na miejscu,mozliwosc kupienia sobie na wlasnosc kosmetyków,pedzli etc prosze o szczere odpowiedz:) Oczywiscie pytanie do osób,które nie potrafią si...
    • może bym na jakieś kursy z urzędu poszła, tylko kto z dzieciakami posiedzi? myślałam o teściowej ale ona nie chce, a przecież na emeryturze już dawno siedzi i nawet blizko mieszka. Tylko ona tak zawsze kota ogonem odkreci a swojej córce to dzieciaków pilnuje. Pewnie ona się nie zgadza zawsze zazdrsna była. O moje mieszkanie najbardziej a ono takie duze nie jest dwa pokoje i kuchnia ale zawsze sami a ona u teściów musi mieszkać na kupie. Mamy nie moge poprosic bo i tak dużo mi daje. Tylk...
    • Czy jak to się tam zwie? Zastanawiam się, czy po samym kursie jest szansa na pracę w gabinecie kosmetycznym. Czy to wystarczające uprawnienia? Czy każdej z Was, która chodziła na taki kurs, przydały się nowe umiejętności? A może macie nawet swoj własny gabinet?
    • za duzo mam czasu, zaczyna mnie nosic. Przewodnikow znam wylacznie ze schronisk :) Bardzo jest ekstremalnie? bardzo kondycyjnie? I ogolnie jest fajnie? Maz biedny tyklko glowa kiwa, osiwieje przeze mnie:)
    • jestem na urlopie wychowawczym i caly czas zachodze w glowe co zrobic, zeby nie wracac do swojej znienawidzonej pracy.Zrobienie takiego kursu daje szanse na w miare pewna prace?A jesli tak to jaka?Mam kompletnie inne wyksztalcenie niz kosmetyczne.Nie chce spasc z deszczu pod rynne.Please poradzcie.Mieszkam w miescie woj. i mam prawie 30 lat.
    • Ale sie denerwuje - pierwszy dzień i od razu ma jazde.Kurcze boje sie jak nie wiem - chyba najbardziej trąbienia innych kierowców!!! A wy jak się czułyście? Był stres?
    • Chyba juz pisalam w ktoryms z watkow ze zdecydowalam sie na prawko. Jutro mam pierwsze wyklady, pierwsze zajecia a ja sie teraz dopiero zaczynam bac. Nigdy wczesniej nie jezdzilam samochodem, narazie nie znam znakow drogowych i wizja egzaminu praktycznego przeraza mnie:( czy ktoras z was na dzien przed rozpoczeciem kursu miala takie leki, czy to moze oznacza ze moze nie nadaje sie na kierowce i powinnam zrezygnowac z kursu?
    • Dojeżdzam do pracy autobusem.Niewiele bo 5km ale zawsze.Chcę zrobić prawo jazdy.Zastanawiam się jednak czy teraz zimą czy wstrzymac się do wiosny?Kosza teraz bardzo na egzaminie? Co myślicie?
    • Witam, Mój instruktor jest szefem małej szkółki jazdy, o swój samochód się trzesie się strasznie. Wyjezdziłam już 30 h, do tego mam prawie wyjeżdzone 8. Niebawem mam egz. Chodzi mi o to, że ogólnie instruktor jest ok, w czasie jazdy mówi, ale też często zwraca mi uwage. Na przykład, jak będziecie tak Ty i inni kursanci szarpac, lub nie dokładnie zmieniac biegi, to mi rozwali sie skrzynia biegów, na rękwie pierwszy raz najechalam na słupek- wiesz jeden kursant to tak wjechał n...
    • dziewczyny doradźcie!:( właśnie dostałam informację z urzędu pracy że dostałam się na kurs. Z jednej strony się cieszę,bo podniose swoje kwalifikacje, że może szybciej znajdę pracę ale co z MAłą? MA 19m-cy i do tej pory nie zostawała z nikim na dłużej niż była potrzeba tzn. tylko z Babcią i góra do 2godz. Już się nauczyła,że wychodzę -trochę popłacze i się uspokoja. Ale co teraz? Kurs będzie co dzień po 8godz ok.1,5m-ca!!! Boję się,że juz po 1wszym takim dniu MAła mi się z tęskn...
    • możecie coś polecić? chodzi mi o ksiązki ,płyty które mozna kupic i uczyć sie samemu... znalazłam w necie coś takiego www.eskk.pl/modules.php?name=cennik ale jak widze ze za płyty trzeba dodatkowo płacić to troche mi sie odniechciewa... nawet nie piszą co jest w danym pakiecie! natomiast sciągnełam lekcje próbną i wygląda bardzo interesująco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się