kursy

(74 wyniki)
  • mam pytanie, czy ktoś coś wie może o jakiś kursach decoupage w Warszawie lub ewentualnie w Częstochowie? bo w sumie to przydałby mi się kontakt z kimś, kto ma o tym pojęcie :)
  • Mam nadzieję że to pytanie na temat forum :) U mnie w mieście (Białystok) właśnie jest organizowany kurs decoupage, i chciałam zasięgnąć rady czy warto iść na taki kurs, bo jest to 8 godzin w ciągu jednego dnia, i koszt 100zl. Czy w ciągu tak krótkiego czasu można poznać choć trochę decoupage? Tzn tak żeby ten czas i pieniądze nie poszły na marne.. :) Pozdrawiam. Justyna
  • witajcie, chciałam poinformować że w lutym prawdopodobnie będa organizowane kursy decoupage w Krakowie. Pytania prosze pisac na mojego meila gazetowego. Dokładny termin nie jest jeszcze ustalony, wszystko zalezy od ilości chętnych osób. pozdrawiam lorka
  • Dziewczyny, W najbliższą sobotę i niedzielę są dni otwarte w Akademii Creative Edge (nie znam jej osobiście) może warto tam zajrzeć. Ponizej podaję info. Dzwoniłam tam i będzie to wyglądało nastepująco można przyjść o dowolnej porze i w siedzibie podać kurs jaki nas interesuje wtedy skierują nas do poszczególnych sal gdzie będą krótkie kursy. Dni są oczywiście bezpłatne. Zapraszamy Na Dni Otwarte w Akademii 7-8 stycznia 2006 od godziny 11:00 Warsztaty dla kobiet: ·Dekora...
  • Dziewczyny pomozcie mi gdzie moge sie nauczyc tej sztuki Chcialabym zobaczyc ja sie tworzy takie cuda Straszni emi sie to podoba i pomyslalam ze moglabym zrobic kilka rzeczy na swieta pod choinke Czy ktoras z was cos takiego organizuje, czy mozecie polecic mi "fachowe" miejsce Prosze pomozcie jestem zielona w tym temacie
  • witam,podziwiam Wasze prace już od pewnego czasu.Sama chciałabym spróbować,ale najpierw pomyślalam może o jakimś kursie,czy tez o osobie ,która pokazałaby mi jak to się robi,co najlepiej kupić.Widze,że na górze forum o rękodziełach jest ogłoszenie o kursie w terminie ,który by mi odpowiadał.Czy któraś z Was drogie Panie była może na takim kursie?Ciekawi mnie cena i czy przychodzą tam osoby,które już są biegłe w tej sztuce:)bo ja byłabym totalnym laikiem:):)Bardzo licze na Wasze po...
  • Na Mokotowskiej(W-wa)od kilku lat jest sklepik ze ślicznymi decoupagowymi "wytworami"- piękne.Weszłam tam dzisiaj, bo przyklejona była kartka o kursie nauki decoupagu!Ja jeszcze nie próbowałam z tym działać,ale bardzo bym chciała...Przechodzę do sedna sprawy :kurs trwa dwa tygodnie,chyba po 3 spotkania w tygodniu po 18,00 i kosztuje ...1200 zł. Załamka- mnie na to nie stać:(( Jako ciekawostka:nie jest to technika serwetkowa i wystarczy tylko dwa razy polakierować-tyle zdołałam się...
  • Od kilku dni siedzę na tym forum. Już sama zrobiłam pierwsze dzieło serwetkowe ale brak mi chyba wiedzy. Napiszcie czy warto jest pójść na kurs decoupage'u? Jest taki u Greglis (carta). Nie mam kasy na zainwestowanie w 2 kursy tzn: decoupage klasyczny + cieniowanie oraz crakle. Który da mi większą wiedzę??? Czy można iść na kurs crakle skoro nic nie wiem o klasycznej technice decoupage? A oto kilka pytań które mnie dręczą po nocach:-)) czym różni się serwetka ryżowa, papier velo i...
  • Czy wiecie gdzie odbywaja sie w stolicy kursy decoupage? Napisalam do dwoch firm,niestety nie dostalam odpowiedzi. Gdzie Wy sie uczylyscie? tez bym tak chciala
  • Czy w Łodzi organizowane są kursy ceramiki? Jeśli tak to gdzie? Będę wdzięczna za pomoc.
  • Drogie Utalentowane i Kreatywne! Trafilam do Was po przeczytaniu listu Qlki w Wysokich Obcasach. Od dawna szukalam jakiegos nowego srodka wyrazu :-) Maluję trochę na szkle, ale mi sie to powoli nudzi. Zakwiczałam z radości, gdy okazało się, że jest coś takiego jak masa solna i decoupage! Widziałam takie cudeńka w galeriach, ale myślałam, że to tylko artyści po studiach robią! :-)))) Pól dnia siedziałam w necie oglądając Wasze osiągnięcia (za chwile z pracy mnie zwolnią:-). Dlateg...
  • Witam:) byłam dziś w Blue City w celach trochę innych niż wszystkim nam tu znanych;) bo w poszukiwaniu gotowych wykrojów na ciuchy, odkryłam (co prawda wspominaną juz tu przez kogoś - jako miejsce kupna pojedynczych serwetek) fantastyczna pasmanterię Hobby (na przeciwko Piotra i Pawła). Tam oprócz standardowych pasmanteryjnych rzeczy widziałam akcesoria do decoupage'u itp. Ale nie o tym chciałam Wam powiedzieć;) Widziałam tam ogłoszenie o Kursach kreatywnego dekorowania dla doro...
  • Była któraś z Was ? Podzielcie się wrażeniami... Czy bardzo powinno mi być żal, że nie byłam ?
  • Ostatnio odwiedziła mnie pewna twórcza osoba i po obejrzeniu moich dekupaży postanowila też się tym zainteresować. Mieszka w okoliach Katowic i choć znalazłam na forum info o możliwości zakupienia materiałów w tych okolicach, nie mogę znaleźć żadnych wieści o organizowanych tam kursach czy warsztatach. A może źle szukam? Nie wiadomo Wam czasem o czymś takim?
  • a dokladnie w pasmanterii na przeciwko Piotra i Pawła... wiecie coś na ten temat..?? warto? może ktoś był?? chcę się zapisać (właściwie już to zrobiłam...) ale jestem ciekwa czy coś wiecie na ich temat... pozdr, G
  • Jak dla mnie, to trochę zagmatwana definicja decoupage decoupage.blog.onet.pl/1,CT151777,index.html
  • koleżanka namawia mnie na kurs który ktoś organizuje na Żoliborzu od niedawna. 3 godziny, zapewniają przedmioty do dekorowania i wszystkie specyfiki, wszystko kosztuje 90 zł i jak się ktoś zdecyduje na 4 kursy i płaci z góry, to piata lekcja gratis no i w sumie sama nie wiem, bo podobno robi się tylko jedną rzecz w czasie jednych zajęć i wszyscy robią to samo - grupa ok 6-8 osób chyba a słyszałam też o lekcjach u jakiejś Angielki, która bierze niby drożej bo 100 zł, ale można robić...
  • DZIEWCZYNY gdzie jest ten kurs ??????????????????????? bo widze ze o tym piszecie? a mysle ze wiecej byloby zainteresowanych :-) A qlka_79 mam nadzieje ze sie nie obrazi ze Ja tu tak "wycytowuje" :-))) • Re: O qrcze ;) qlka_79 01.07.2005 20:43 + odpowiedz Że pozdrawiam dziewczyny z forum ozdóbkowego, a szczególnie ... i Patarynę za świetny kurs robienia skrapów. I pan się biedny zakręcił i chciał przerobić "skrapy" na "skarby", a potem spytał "CO TO SĄ SKRAPY...
  • hej pomozcie, gdzie moge znalezc kurs wyplatania z wikliny - mieszkam na wsi wszedzie daleko wiec moze w internecie jest cos? Pomozcie wkolo tyle wierzb:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się