-
Postaw akcent na angielski!
Zapraszamy na darmowe warsztaty języka angielskiego, realizowane w ramach projektu „Poliglota”!
Szkolenia językowe „Postaw akcent na angielski!” dedykowane są dla osób w wieku 18-64 lat, zamieszkałych na terenie województwa dolnośląskiego, zarówno pracujących, jak i uczących się,bezrobotnych lub nieaktywnych zawodowo. Udział w warsztatach jest bezpłatny.
Kurs został podzielony na dwie edycje. Pierwsza z nich rozpocznie się w maju, ...
-
Witajcie,
nauka języków językowych i podróżowanie to nasza pasja i wydaje nam się, że w Kolumbus Kursy Językowe dobrze wiemy jakie cechy powinna mieć dobra szkoła językowa i zawsze staramy się zapewnić atmosferę "prawdziwej" podróży językowej naszym klientom.
Wiemy jednak, że motywacja i kryteria wyboru kursu/szkoły mogą być różne. Myślimy jednak, że do najważniejszych należą:
- [sonda=Jakie są najważniejsze kryteria wyboru kursu językowego za granicą?]
[*]Jakość kursu językowego
...
-
Instituto español Barcelona zaprasza na standardowe kursy hiszpańskiego, które zaczynają się w marcu!
Start: 09 marca 2014 roku Koniec: 29 czerwca 2014 roku
Zajęcia dwa razy w tygodniu po 2 godziny lekcyjne (poniedziałek-środa lub wtorek-czwartek) lub tylko raz w tygodniu po 4 godziny lekcyjne (piątek/sobota/niedziela)
Godziny zajęć można sprawdzić pod adresem: iebarcelona.pl/oferta/
Kurs obejmuje 56 godzin lekcyjnych. Cena kursu to 1090 złotych (zajęcia w tygodniu) lub 10...
-
Kursy dla dzieci i młodzieży - niektóre z reprezentowanych przez nas szkół oferują kursy dla dzieci i młodzieży. Z kursów mogą skorzystać osoby w wieku 9-17 lat (w zależności od szkoły). Niektóre szkoły stosują inne kryteria wiekowe np. 16-20 lat. Kursy wakacyjne obejmują zajęcia w wymiarze 15-20 lekcji tygodniowo (można zamówić więcej) oraz bardzo bogaty program zajęć pozalekcyjnych. Osoby do 16-tu lat znajdują się pod stałą opieką pracowników szkoły. Osoby powyżej 16-tu lat mogą natomiast o...
-
Hej! Uczestniczył może ktoś w Kursie języka angielskiego organizowanym przez Angloville???
Zastanawiam się nad wakacyjnym kursem dla mojej 16 letniej córki. Z tego co mają w programie to dużo obiecują, w programie mają konwersacje z native speakerami 1-2, 1-1 z krajów anglojęzycznych przez cały dzień - i tak przez cały kurs. Czy taki kurs nie jest zbyt intensywny? jakie są opinie o tej szkole językowej? Nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto.
-
Szukam dobrego/sprawdzonego kursu angielskiego dla dorosłych za granicą w okresie wakacyjnym (najlepiej południowe kraje europejskie choć niekoniecznie Europa). Najlepiej gdyby był to kurs połączony ze zorganizowanym czasem wolnym (opcjonalnie) lub dodatkowo innymi szkoleniami/warsztatami... Taka nauka języka połączona z wakacjami. Czy ktoś z Was był na takim wyjeździe? Liczę na pomoc i sugestie. Podrawiam
-
Witam,
szukam specjalistycznego kursy w Anglii. Interesuje mnie dokładnie kurs dla mnie ale biznez z elementami logistyki. Czy znacie firmę która może coś takiego zorganizować? Znalazłem już informacje na www.jpedukacja.pl ale nie mam opini na ich temat.
-
Hej!
Chciałbym w te wakacje wyjechać na kurs językowy i w końcu porzadnie nauczyć się jezyka.
Moja kuzynka polecała mi firmę LISA! z którą byla 2 lata temu w Londynie.
Ale jak wiadomo jedna opinia to nie wszystko. Ponieważ jest to duże przedsięwzięcie to chciałbym zasięgnąć jakiejś szerszej opinii...
Kto był i gdzie i oczywiście jak wrażenia. Nie ukryam że nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji a waham się jeszcze nad miejscem...Anglia a może Malta??? Pomóżcie :)
-
Witam, poszukuję wakacyjnego intensywnego kursu języka angielskiego w Warszawie dla początkujących.
Czy możecie mi coś polecić. ?
-
wszystkie języki kursy za 20zł polecam bo warto
" target="_blank" rel="nofollow">super-ebook.pl/audiobooki/nauka_jezykow_obcych_c1050.xml
-
Hej.
Szukam szkoly jezykowej oferujacej kursy angielskiego w godzinach przedpoludniowych (ewentualnie w poludnie). Poniewaz jestem wolna tylko w srode, czwartek i piatek, interesuja mnie tylko te trzy dni.
Jezeli ktos z was bylby w stanie polecic mi cos konkretnego, bede bardzo zobowiazana :)
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
-
Gdzie waszym zdaniem warto spędzić kursy wakacyjne, widziałam, że English for You ma już ofertę, wydaje się ciekawa, może proponujecie jeszcze coś innego
-
Cześć! Pomyślałam, że was zapytam czy to dobry pomysł. Szukałam w necie jakiś kart i bonów podarunkowych dla mojej siostry. Uwielbia się uczyć języków. Od małego uczyła się dwóch: angielskiego i francuskiego. Teraz wciąż nam truje, że chciałaby uczyć się japońskiego. Pomyślałam więc, że doskonałym prezentem będzie kurs podarunkowy.
Jest taka możliwość w AP Edukacji. Specjalny kurs językowy podarunkowy. Ceny zaczynają się od 100 zł więc nie jest to majątek. Myślę, że jak na początek nauki to...
-
Hej, jeśli chcecie zdać maturę z języków to serdecznie zapraszam do szkoły OMEGA w Bytomiu :)
Ja w tamtym roku tam chodziłam i zdałam maturę bardzo dobrze :)
a cena też przystępna 7 zł za godzinę ... co to jest ?? :D co tydzień 2x2h naprawdę warto :) SZYBKO I SKUTECZNIE !!!!!!! A jak masz jeszcze problem np z matma to będziesz płacił tylko 6zł :D Naprawdę super oferta :)
Pozdrawiam was Cieplusio :***
-
Moi Drodzy,
pewnie to pytanie pojawiło się na forum niejednokrotnie, ale przy miesięcznym dziecku ciężko mi teraz tego szukać;-) Muszę odświeżyć swój rosyjski. Może ktoś z Was mógłby polecić dobry kurs do samodzielnej nauki, będę Wam ogromnie wdzięczna. Poziom A1, pozdrawiam
-
czy jakaś szkoła organizuje takie kursy ale nie tylko w wakacje??i czy możecie polecić jakąs dobrą szkołe??ewentualnie szukam jakiegoś dobrego korepetytora.
-
Hej,
czy możecie polecić szkołę językową oferującą kursy rosyjskiego dla początkujących w Warszawie? Chodzi mi o sprawdzone oferty
Z góry dzięki za pomoc
-
jak w temacie,
szukam kursu na wakacje w Warszawie