kursy

(98 wyników)
  • Orientuję się może ktoś gdzie nie długo będzie można rozpocząć nauki przedmałżeńskie?
  • Witam chciałabym zapisać się na kurs makijażu. Czy w Wałbrzychu są prowadzone takie kursy? Najlepiej w godzinach popołudniowych lub w weekendy. Czy któraś z forumowiczek była na takim kursie i może podzielić się wrażeniami? Z góry dziękuję tylko za kulturalne odpowiedzi w tym temacie.
  • Gdzie i za ile mozna zroboc w walbrzychu taki kurs? Nigdzie nie moge znalezc
  • Witam witam wiecie może gdzie w Wałbrzychu można zrobić kurs na wózki widłowe najlepiej tak by dostać zezwolenie na wszystkie rodzaje zasilania ? ile taki kurs kosztuje, trwa i gdzie odbywa się egzamin ? Pozdrawiam
  • Witam Gdzie aktualnie najlepiej zrobić kurs na wózki widłowe ? Zależy mi na dobrym kursie, a nie na samym papierku. Czy certyfikat po takim szkoleniu będzie akceptowany w krajach UE?
  • Witam, Mam pytanie czy - i - gdzie można zrobić kurs masażu w Wałbrzychu?? Pozdrawiam:)
  • Witam Proszę o informacje Gdzie w Wałbrzychu można zrobić kurs na przewóz rzeczy (kat.B) ? Jaki jest koszt i czy po takim kursie zdaje się jakiś egzamin państwowy czy wewnętrzny w danej placówce ?
  • j.w.
  • Gdzie najszybciej można zrobić kurs pedagogiczny? np w miesiąc
  • gdzie można zrobić kurs na wózki nożycowe?? pokazało się ogłoszenie na budowę płacą 2000 netto na piaskowej, aż mnie zatkało bez znajomości z pośredniaka taka oferta za tyle kasy...to cud!!!!
  • Jak w temacie. Gdzie w Wałbrzychu w miarę tanio. Dziękuję za konkretne odpowiedzi.
  • I ile to mniej więcej kosztuje.
  • szukam jakiego namiaru na kurs ktory da mi uprawnienia na koparki ,spycharki itp.czy co takiego dzieje się w okolicy?
  • Witam! Chciałem się dowiedzieć czy w Wałbrzychu lub w okolicy można gdzieś zrobić sobie PRAKTYCZNY kurs pomocy przedmedycznej jako klient indywidualny? Czy ktoś może polecić jakąś instytucję ?
  • w Wałbrzychu lub okolicy?
  • Witam gdzie w Walbrzychu zrobie kurs robienia tipsow, zdobienia itd
  • warto z nim jezdzic, czy zmienic na kogos innego? Osoby pracujace w OSK doradzily mi go i daly wizytowke. Poradzcie. Naucze sie z nim cos?
  • Witam, czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu można zrobic taki kurs i ile kosztuje oraz ewentualnei jakies inne informacje na ten temat?
  • gdzie jak najszybciej zaczyna sie nowy kurs? zrezygnowalam z pana ŁĄCZYŃSKIEGO ktory odwolal juz 4 lekcje teorii. zalezy mi na czasie, na kims kto sprawnie poprowadzi teorie :)
  • Witam, na początku kwietnia chciałbym rozpocząć kurs na instruktora nauki jazdy. W Wałbrzychu taka przyjemność kosztuje 2400zł a we Wrocławiu 1500zł - jak widać spora różnica, ale pozostaje koszt dojazdu. Jakby znalazły się 3 chętne osoby na dojazd to koszt po rozłożeniu na 4 osoby wyjdzie około 8zł w obie strony. Jest ktoś chętny? można pisać do mnie na GG to podam szczegóły 8778658

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się