kursy

(52 wyniki)
  • Kurs Rozwoju Intuicji/ Jasnowidzenia Londyn 10-11.10.2009 - prowadzi Antoni Przechrzta Jest to kurs, który pomoże Ci w otrzymywaniu informacji na co dzień potrzebnych do skutecznego działania. Zapisy i informacje: tel. +44 797 144 7342; +48 607 387 737; biuro@uzdrawianie.com www.uzdrawianie.com W programie nowe ćwiczenia: Rozpoznawanie i uwalnianie blokad z przeszłości, Widzenie na odległość , Przewidywanie i projekcja przyszłości , Praca z poprzednimi wcieleniami, Psychometria, P...
  • witam po dluzszej przerwie. moj wujek chcialby przyjechac na intensywny kurs angielskiego do Anglii. moj wujek jest juz po 40-ce i jest prezesem duzej firmy , wiec nie wiem jaki rodzaj kursu i szkoly bylby dla niego odpowiedni. nie chcialabym zeby trafil do szkoly, gdzie beda tylko nastolatki. czy mozecie mi cos doradzic? pracuje tylko z Anglikami, tak wiec nie mam kogo zapytac :) prosze doradzcie mi cos sprawdzonego, bo w internecie znalazlam mnostwo szkol, ale chcialabym mu...
  • Dziewczyny Szanowne ;) (uwaga, bédzie kolejny długi wątek!) Co powiecie na propozycję zorganizowania kursu samoobrony dla Polek w Londynie? Nie wiem czy któraś z Was czytuje formu Bezpieczeństwo Kobiet (jeśli nie to polecam Forum Bezpieczeństwo Kobiet) Eksperci z tego forum organizują kursy dla kobiet w Polsce i bardzo mi się podoba ich filozofia i program. Napisali fantastyczną książkę, której większość poświęcona jest nie jakimś chwytom i ciosom, ale całej psychologicznej ...
  • Jak w temacie. Doszkalacie sie? A moze chodzicie na jakies kursy zwiazane z Waszym hobby?
  • Czy sa dziewczyny na tym forum ktore sa kosmetyczkami wyksztalconymi tutaj albo sie orientuja jakie kursy /szkoly przygotowywujace do tego zawodu ciesza sie duzym uznaniem/ popularnoscia na wyspach? Moja kolezanka mysli o przkwalifikowaniu i zastanawiamy sie jak sie do tego zabrac aby bylo ok, szukamy kursow szkolen/ktore mialyby dobra opinie i wziecie przez potencjalnych pracodawcow. Interesuje nas kosmetyka, wizaz, ew paznokcie. Dziekuje za jakiekolwiek wskazowki. Edyta
  • watek troche zainspirowany watkiem kolezanek rekinow finansjery..;) ja ciagle sie zastanawiam jaki kurs/y warto byloby zrobic zeby sie "uatrakcyjnic" zawodowo. jestem filolog, wiec generalnie zawodu nie mam....na kariere w finansach sie raczej nie nadaje. generalnie miala bym ochote na cos w strone human resources, training & development w firmach, moze wlasnie rekrutacja..cos w tym kierunku. open university nie oferuje kursow z human resources, poza m.a w human resources managemen...
  • Wykonuję ostatnio bardzo popularne ręcznie robione lalki reborn. Proces robienia tekiej lali polega na malowaniu, nakłuwaniu włosów, składaniu i następnie fotografowaniu z przeznaczeniem na aukcje. Moje lalki sprzedają się w cenach 200 - 300 funtów, mam na swoim koncie kilkadziesiąt udanych wykonań i kilkudziesięciu zadowolonych kupujących na całym świecie ( USA, Australia, Francja, Niemcy, Włochy, Polska, Rosja, etc) Myślę o zorganizowaniu indywidualnych kursów reborningu, czy Waszym zdanie...
  • Chcialabym zrobic prawo jazdy. Znalazlam kursy komputerowe, po ktorych podobnie jak w Polsce jest egzamin. Nie wiem natomiast jak jest z praktyka. Czy lekcje wykupuje sie oddzielnie tzn. w szkole nauki jazdy i ile tych lekcji trzeba odbyc, aby przystapic do egzaminu? Dziekuje bardzo za wszystkie informacje!!!!!
  • czy ktos sie z tym spotkal?zrobil dyplom albo zamierza i moze udzielic mi informacji?
  • okazało sie, że aby dostać się na wybraną przeze mnie podyplomówkę jednak muszę zdać IELTSa na co najmniej 7.0 albo TOEFLa na równowaznym poziomie. wybrałam IELTS, bo ośrodek, w którym mozna go zdawać jest niedaleko. wiem, ze są prowadzone specjalne kursy przygotowujące do egzaminu, ale po pierwsze nie mam zbyt wiele czasu, a po drugie generalnie to ja sobie radzę z angielskim bardzo dobrze. mam więc zamiar przejrzeć jakieś stare testy albo polecane podręczniki, jeśli uda mi się...
  • Jaką opinią cieszą się wśród pracodawców szkolenia Pitman Training?
  • Sluchajcie czy latwo jest znalezc prace "do lopaty" z podstawowa znajomoscia jezyka? JUz mam dosyc siedzenia w domu i za kilka mcy poslalabym moje dzieci do przedszkola...MYsle sobie czy lepiej jest wrocic do PL i tam szukac czy znalezc fizyczna prace tu? Bo choc jak wiekszosc jestem po studiach to jednak baza jest pewnie jezyk... sa osoby ,ktore slabo znaja jezyk i pracuja? pozdr V2+2
  • Drogie Kolezanki Czy macie moze jakies doswiadczenia dotyczace jakosci firm i kursow na temat jak w temacie (influencing skills, communication skills). Firma chce mnie wyslac na kurs, tylko mam go sobie znalezc (w Londynie) i prawde mowiac przydalaby sie jakas rekomendacja kogos, kto ma lepsze rozeznanie na rynku szkolen w Londynie niz ja...
  • Pomyslalam sobie, ze zaloze taki watek, w ktorym bedziemy sie dzielic swoimi doswiadczeniami z nauka online:) Jakos w sierpniu zaczelam kurs 'Next steps in IT' ze strony www.vision2learn.com/ . Zaczelam go chyba bardziej z ciekawosci niz z checi zdobycia papierku czy kwalifikacji:) Kurs jest darmowy. Sklada sie z roznych, opatrzonych w teorie unitow, (program kursu dostepny jest na stronie) sesji i na koncu kazdej sa assessmenty, krore musze zrobic. Zrobione zadania wysylam do ...
  • Na pewno się orientujecie - czy są organizowane jakieś kursy j. angielskiego w Anglii za które się nie płaci??? BArdzo proszę o odpowiedzi.
  • Kursy(7)

Hej dziewczyny i panowie. Ostatnio stwierdzilam ze czas sie wziac za siebie(takie postanowienie noworoczne)wiec jako nowy czlowiek postanowilam sie jakos doksztalcic w tym kraju. Sek w tym ze chcialaby unikac kilku lat w collegu, bo to jednak kilka lat w plecy.Wiem ze kilkoro z was bylo na kilku kursach. Mozecie mi napisac jak to sie wszystko odbywa, rzeczy typu: gdzie szukac, jak to wyglada ile kosztuje.Bede bardzo wdzieczna.Urzedzam z gory zarzuty o lenistwo. Wrzucilam haslo do googla...
  • wlasnie otrzymalam zaproszenie na interview - w mojej okolicy rusza od stycznia Return to teaching course - 10 tygodni, full time, placa stypendium. czy ktos bral udzial w takim kursie i jak na tym wyszedl?? prosze doradzcie!! w zeszlym roku skonczylam anglistyke na UL, angielskiego uczylam tylko jako TESOL w Polsce na piatym roku (no i mialam praktyki). o angielskim systemie i curriculum wiem niewiele no i mam watpliwosci czy w ogole mam jakies szanse bo trudno mi sobie wyobrazic...
  • Troche sie pogubilam w tych angielskich ekwiwalentach, wiec licze na pomoc. Chodzi o to, ze mam dyplom magistra z Polski (z prawa), przetlumaczony przez tlumacza przysieglego jako Master of Arts degree. I chcialabym zrobic cos w rodzaju doktoratu w Anglii. Tyle, ze wiem, ze chyba najpierw musze wyciag z indexu wyslac do Naric, zeby mi to uznali i ponoc uznaja tylko do stopnia BA, tak? To w takim razie musze zrobic jeszcze jakis kurs uzupelniajacy do poziomu MA i dopiero potem dokt...
  • Ta idea mnie zachwyca. Naprawdę podziwiam ludzi 'w pewnym wieku', że po prostu uczą się dla idei. Że wynajdują sobie jakiś cel, że im się chce, że wkładają w to tyle wysiłku, choć nie poprawi im się od tego sytuacja finansowa. Ale samopoczucie pewnie tak. Na moim kursie jest dwójka takich osób. Grubo po 60-ce. I uczą się migowego, tak dla samych siebie. Nie pracują z głuchymi, nie mają nikogo głuchego w rodzinie. Po prostu mają takie hobby. I oczywiście łapię się na tym, że myślę ...
  • Byly juz watki o kursach i szkolach, ale ja mam takie troche inne pytanie. Zrobilam juz kursy ( pisalam juz o tym) z certyfikatem C&G . Szukalam kursu Sage Payroll. Znalazlam dwutygodniowy , trzy godziny dziennie, cena 390. Ale kurs ten konczy sie egzaminen i swiadectwem tej szkoly. Wyjasniono mi , ze tak jest , bo to szkola prywatna. Wlasnie chodzi mi o to swiadectwo. Czy swiadectwo z "jakiejs" prywatnej szkoly bedzie honorowane kiedy bede szukac pracy? Z drugiej strony duzo inny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się