kursy

(129 wyników)
  • Chce zapisać się na taki kurs. Interesuje mnie, żeby był kurs na pilotów i rezydentów (jednocześnie). Które biuro, organizacja lepsza? Co polecacie? I z jakich książek najlepiej pouczyć sie na egzamin po realizacji kursu? Pamiętam, że gdzieś czytałam, że jest książka z różnymi przypadkami, które mogą przydarzyć się pilotowi i odpowiedzi jak powinno się wyjść z sytuacji. Czy ktoś może wie jaki jest tytuł, autor tej książki?
  • Witam! Zwracam się z pytaniem do osób które ukończyły kurs szybkiego czytania - czy polecacie takowy? Słyszałem, że prawidłowo przeprowadzony wraz z starannie odbytymi ćwiczeniami naprawdę zwiększa szybkość i efektywność czytania. Chciałem zapytać osób, które skończyły go - czy rzeczywiście czegoś ich nauczył i czy przydaje się Wam? Z góry dzięki za odp. :)
  • czy skończenie porządnego kursu językowego w Polsce rzeczywiście sprawiło, że w konkretnym kraju nie mieliście problemów z dogadaniem się?;>
  • Zapraszamy na licencjonowany kurs KINESIOTAPINGU dla studentów fizjoterapii, fizjoterapeutów i lekarzy rozszerzony o aplikacje stosowane w sporcie. Kurs prowadzi prof. dr hab. Zbigniew Śliwiński. 08-09.12.2007 - kurs podstawowy Wejsuny (koło Rucianego Nida - Mazury) info:Magda Czemko 0-87 423 14 28 lub kom. 510 039 806. e-mail m.czemko.klubmazurski@vp.pl cena 920 zł uczestnicy kursu otrzymują certyfikat honorowany przez PTF
  • Jak w temacie. Jakie kursy i szkolenia itp Waszym zdaniem ZAWSZE nie zaszkodzi zrobic podczas studiow, zeby CV ładniej wygladalo? I w ogole zeby sie doksztalcic? Chodzi o cos, co daloby "trwały" papier do pokazania pracodawcy. Bo w sumie jestem w stanie teraz cos przejsc, ale po prostu nie mam pomyslu co.
  • mam pytanko - czy warto robić na studiach kurs na wózek widłowy i jak wygląda taki kurs? jestem studentką i się zastanawiam - czy dziewczyny w ogóle robią takie kursy?
  • Czesc czy ktos z was konczyl kurs pedagogiczny (270 godz)??? Trzeba napisac jakas prace zaliczjac z psychologi i chyba pedagogiki? Wiecie cos na ten temat? MAcie takie prace? Moze sie podzielicie?dzieki
  • czy orientuje sie moze ktos czy mozna zrobi taki kurs w czasie wakacji?? bo tak sie sklada ze nie moge w czasie roku akademickiego... bylbym wdzieczny za wszelkie informacje
  • "Filozofia spotkania" Adama W. w Krakowie
  • Skończyłem zaocznie rachunkowość na prywatnej (chociaż nie najgorszej) uczelni, jednakże nie pracuję w wyuczonym zawodzie. Wszędzie chcą kilkuletniej praktyki lub oferują wynagrodzenie, które nie da szans na utrzymanie. Od kilku lat zarabiam ciężką fizyczną pracą, co chciałbym zmienić. Za tych parę lat to już nie będą te siły, to zdrowie i zapewne nie te płace. Ponadto, nie po to kończy się studia aby tyrać jak inni, niejednokrotnie z wykształceniem podstawowym. Chciałbym coś zmie...
  • Witam, jestem uczennicą pierwszej klasy LO i chciałabym się dowiedziec czegos więcej o kursach przygotowawczych na studia. Czy ktoś z Was na takowe uczęszczał? Proszę o ewentualne spostrzezenia i Wasze opinie? Z góry dziękuję :) Magda T.
  • chcialabym sie zapisac na kursy przygotowawcze na UW z WOSu i polskiego. Czy ktos z was chodzil na takie kursy i moze mi powiedziec gdzie się zapisać? dzieki.
  • Dzień dobry Zakładam taki temat tutaj,ponieważ na tym forum przesiadują konkretni ludzie, z konkretnymi poglądami,więc myślę,że jakoś mi pomożecie. Maturę zdawałem w roku 2007.Po maturze poszedłem na studium informatyczne w tej samej szkole.Do półrocza wszystko było w porządku,potem zaczęło się olewanie nas przez nauczycieli i tego typu rzeczy.Więc tym razem ja ich olałem i poszedłem na studia.Studiowałem administrację.Jednak to nie było to.Jedna wielka pamięciówka.Nie pasowało mi ...
  • Zrobię taki kurs i co? Jak się załapać później do pracy w wakacje jako wychowawca? Gdzie skłądać oferty? W biurach podróży? Czy gdzieś jeszcze? Wiem, że moje pytana są może śmieszne, ale ja naprawdę tego nie wiem :-(((
  • jezyk jest za darmo, oto wybor-jest to kurs nieco orientalistyczny, poziom od zera ------------------------------------------------------------------------------ -- Język albański Język arabski - Język azerski - Język białoruski - Język bułgarski - Język chiński - Język chorwacki - Język czeczeński - Język czeski - Język czeski - Język grecki - ) Język gruziński - Język hebrajski - Język hiszpański - Język japoński - Język lite...
  • W tym roku zdawalam na 4 kierunki na uw: dziennikarstwo, filologia polska, mish, filologia angielska. I powiem szczerze, ze poziom egzaminow mnie przerosl parokrotnie. Brakowalo mi paru punktów, czasem nawet pół, ale w sumie to watpie czy sie dostane gdziekolwiek na studia panstwowe. Mysle, ze problem tkwi w tym, ze uczniowie wynosza z liceum bardzo mizerna wiedze, ktora musza podbudowac kursami przygotowawczymi. Bo po samym liceum jest naprawde ciezko sie dostac gdziekolwiek. Nap...
  • Kto idzie na kurs przygotowawczy-hista uś??????
  • ... ani jakichkolwiek innych. Jeśli jakaś firma reklamuje się w tak agresywny, bezczelny i spamerski sposób, to musi oferować naprawdę fatalne usługi - skoro normalnymi środkami nie mogą znaleźć klientów. Spamować też trzeba umieć - kiepski bot spamerski nie wystarczy. Tutaj e-mail i numery telefonów, gdyby ktoś chciał wyrazić swoje niezadowolenie: e-mail.: biuro@mobilek.pl tel.: 0-510-251-443 tel.: 0-510-251-217 tel.: 0-510-251-108 tel.: 0-510-251-114 tel.: 0-790-437-593 t...
  • jak w temacie... co myślicie o Kursach Sikory? Ktoś uczęszczał? Jak wrażenia? Warto czy nie? Słyszałem, że są bezkonkurencyjni... ale troszkę drodzy Croc
  • Witajcie!Czy ktos moze orientuje sie czy UW organizuje kursy przygotowawcze na studia na socjologie??????Dowiedziałam sie ze istnieje firma Marka ktora organizuje tego typu kursy i zastanawiam sie czy jest dobra.Moze ktos mi poleci jakies kursy???Z gory dziekuje!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się