kuzyn

(4 wyniki)
  • jeśli tak, to można na to nie pozwolić? po co ma mi zaśmiecać paszport...
  • Witam wszystkich serdecznie! Mam do Was kilka pytan dotyczacych wyjazdu do USA na wizie turystycznej. Chcialbym miedzy innymi dowiedziec sie czy: 1)Osoba, ktora mnie zapraszala musi sie po mnie stawic na lotnisku w Chicago? 2)Czy jest jakis sposob aby mogl mnie odebrac ktos "obcy"? 3)Czy dostane wize turyst. w takiej sytuacji (zaproszenie (jako kuzyn), prawie 18 lat, 4-ta i ostatnia klasa liceum, klasa maturalna, cala rodzina w Polsce. Chcialbym wize np. na swieta lub ferie)??? Bed...
  • Sorry, że tu taki temat, ale szczerze mówiąc nie mogę sobie poradzić z moim biletem lotniczym ;) Nie wiem, gdzie znaleźć numery miejsc w samolocie (lecę Lufthansą). Poza tym nie jestem pewien, czy faktycznie mogę zabrać 32kg bagażu (oprócz podręcznego). Za wszystkie info z góry dziękuję:)
  • W tym roku zdaję maturę. Podczas wakacji chcę się udać do Kanady na weselę kuzyna, ale boję się, iż nie otrzymam wizy. Byłem już w kanadzie kilka lat temu, podobnie jak moi rodzice i brat, ale wiem, że mam niekorzystny wiek. Czy dostanie się na studia pomoże? Proszę o informacje:0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna