Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      kuzyn

kuzyn

(5 wyników)
    • czy malzenstwo z kuzynem pierwszego stopnia jest w Polsce legalne?slyszalam ze w wiekszosci krajow europejskich i prawie polowie Stanow-tak.co sadzicie na ten temat?
    • ...mam na niego chrapke. Czy to niegodziwe ?
    • jak myślicie, czy są możliwe związki w rodzinie np kuzyna z kuzynką?? jak zachamować proces zbyt dużej bliskości do siebie? istnieje coś co może powstrzymać rodzące się uczucie???
    • Zastanawiam się ,czy współżycie z kuzynem(synem siostry mojego taty ) jest kazirodztwem.. Stary testament mowi o tym,ze nie mozna spac z: mama,tata,siostra,bratem,z macocha,z ojczymem,wujkiem,ciocia.Nie ma mowy o kuzynie-kuzynce.Wiecie cos moze na ten temat?
    • Jestem z Chłopakiem 5 lat... Jest różnie, raz lepiej, raz gorzej... Ale z każdym dniem zaczynam się dusić... Zaczynam dostrzegać, że On jest inny - niż myślałam, inny ode mnie... Zdarza się, że jestem Nim po prostu rzczarowana, że nie chcę mi się nawet myśleć, że mogę z Nim być przez resztę życia... Z drugiej strony potrafi być kochany - szczególnie jak wyczuwa moje wahanie... Na rozmowy na temat tego, że mi źle reaguje zwykle niezadowoleniem, że mogę być z kimś takim /czytaj: wspan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna