-
kwas kaprylowy w formie oleju można kupować i zamawiać tutaj shop.ezentrum.de/4DCGI/ezshop
u nas się nie sprawdził, gdyż powodował biegunki, ale być może dla któregoś z waszych dzieci będzie lepiej przyswajalny. jego zaletą jest na pewno to, ze to nie kapsułki, z którymi dzi8erkco może mieć problem.
-
jestem zdecydowana na podawanie dziecku ALA,nie wiem jednak jakiej firmy produkt wybrać,niektóre kapsułki maja nawet 200mg w jednej porcji,a dziecko ma dostawać 5mg co 3 godziny......planuję podawać dziecku 3 dni po 5mg co 3 godziny,potem 4 dni przerwy i znowu......nie wiem jednak czy ta dawka wystarczy(ma 5 lat,22kg i jest wysoka) i jak długo powinna trwać kuracja przy tak maleńkiej dawce no i jak ją odmierzać skoro tą tabletkę trzeba kruszyć....no chyba że żle wyczytałam!gdzie to mogę dosta...
-
Chciałabym kupić kwas kaprylowy ale nigdzie go nie ma?? co jeszcze mogłabym
podać dziecku? Pewnie najlepsze leki są na receptę. Będę wdzięczna za pomoc.
-
całkiem niedawno poprosiłem Helenę Czarnojan o przeskanowanie mózgu syna pod kątem obecności aluminium w mózgu i wyszło że jest tego sporo.
aluminium to obok rtęci to jeden z najbardziej toksycznych na mózg metali. i niestety jak widać kwas alfa liponowy słabo chelatuje ten pierwiastek ( rtęć już nie wychodzi )
o ile z części szczepionek pod wpływem protestów opini publicznej etylortęć została wycofana to aluminum cały czas jest ładowana w toksycznych ilościach do każdej szczepionki
do...
-
Witam słyszałam o usuwaniu metali ciężkich z organizmu za pomocą chelatacji--mam 5-latkę,problemy z mową-----proszę o informację na ten temat----czy trzeba udać się do pediatry,są specjaliści,którzy się tym zajmują?,czy leki są na receptę czy dostępne w aptece bez,jak się nazywają takie cuda,ile kosztują,ile trwa kuracja no i czy są efekty?proszę o pomoc---