Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      kwasy

kwasy

(3 wyniki)
    • Chciałbym się dowiedzieć czy ktoż z chorych na raka stosował ten specyfik i jakie było jego działanie oraz skąd miał DCA. Moja mama ma b. zaawansowany nowotwór kości (są to przerzuty z piersi) i teraz zaatakowaną wątrobę. Od roku stosujemy różne leki niekonwencjonalne, które jak do tej pory nie zawiodły ale teraz usłyszałam o DCA. Proszę o info.
    • Mam do Was pytanie a propos leczenia lub wspomagania leczenia nadkwasoty. otóż u mnie jest ona bardzo duża.moja babcia powiedziała mi że pozbyła się kiedyś nadkwasoty(ponoć znajomy lekarz jej to zalecił nawet),jedząc codziennie na czczo 2 łyżeczki bułki tartej,która wchłania kwasy. Oczywiscie kuracja trwała kilka miesięcy,ale pomogło. Czy słyszeliście o takich "metodach" Czy to na prawde może pomóc,lub całkiem wyleczyć?
    • Witam, refluks zołciowy jest to jedno ze schorzeń ktorych przyczyna medycyna nie poznala do dzis a która dotyka coraz wiekszej liczby populacji(oprocz osob z usunietym woreczkiem zołciowym)a potrafi naprawde zniszczyć zycie, zołc nonstop cofa sie do zoładka i do przelyku,niektórym nawet do zatok, jaka jest przyczyne tego zarzucania zołci i dlatego leki sa nieskuteczne? co innego refluks kwasowy tu sa np IPP blokujace kwas ,bardzo czesto obu typom refluksu towarzywy przepukline p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się