Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      kwasy

kwasy

(3 wyniki)
    • Wiele rzeczy juz próbowalam na migrene. ale ostatnio przez jakis miesiąc biore multilac z paleczkami kwasu mlekowego, rano mariomigran i przez tydzien po 15 kropelek trzy razy dziennie dihydroergotaminme. szczerze mowiac od 5 dni nie mam bolu glowy a to niespotykane zawsze co drugi trzeci dzien. mam nadzieje ze kropelki mnie wylecza. Moze komus sie to przyda.
    • Wróciłam właśnie od neurologa, zapisał mi lek o nazwie Convulex twierdząc, że jest najskuteczniejszy w profilaktyce migreny. Czy ktoś z Was próbował tego leku? Z ulotki wyczytałam, że jest to lek przeciwpadaczkowy i jestem nieco przerażona (nie mam padaczki. Bardzo proszę o jakieś informacje Pozdr.
    • To już kolejna wiosna z rzędu, podczas kto rej nasilenie moich ataków migreny podwaja się, a nawet potraja. To zaczyna się mniej więcej pod koniec lutego i trwa minimum do końca marca. W lutym miałam 12 migren, co daje prawie 20 dni w bólu i kilkanaście Cinie 50 mg, + zwykłe przeciwbólowe, + przeciwwymiotne prawie za każdym razem. Dzisiaj znowu to samo. Jak doszłam do pracy to udałam się do toalety i płakałam jak bóbr. Psychicznie nie daję czasami rady. Czy Wy też tak macie, że wiosnę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się