Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      kwasy

kwasy

(4 wyniki)
    • KWAS ! (70)

Hej ludzie. Opiszcie swoje przezycia po kwasie. Bardzo mnie to ciekawi. Mozemy sie powymieniac doswiadczeniami ! Bez wątpienia to potężny drag. Niektorzy twierdzą , ze to narkotyk szatana. Najciekawsze jest to , ze po zazyciu tego specyfiku widzimy wiele rzeczy, ktorych nie zauwazamy normalnie. Zgodzicie sie ze mną ?
    • Wiecie co - olśniło mnie.Gdybym nie poczytała na tym forum o tym, jakim szczęściem jest wpierniczanie w siebie tej chemii, to nie wiedziałabym, że mogę "odkryć w sobie" tajne "ja",czuć się półbogiem, zrozumieć wszechświat, żyć w kilku płaszczyznach na raz w absolucie piękna i zerwac okowy ograniczającej mnie rzeczywistości.Jaka ja byłam do tej pory tempa! To wszystko jest w zasięgu naszych rąk i okupione tylko ewentualną schizofrenią (jesli takowa wystąpiła w rodzinie) czy dołem ...
    • Dziękuję za 4:1 z Holandią w Chorzowie !
    • Na samym początku napisze, że uważam iż to forum nie jest odpowiednim dla tego tymu sprawy, ale niestety innego traktującego o tego typy sprawach niema iwęc , niech pozostanie tak jak jest. Chciałem załozyć atek, w którym ludzie mogli by sie wypowiedzieć na temat: "Moje najciekwsze, najśmieszniejsze i najbradziej niesamowite, dziwne sytuacje dnia powszedniego po zapanieu trawki" Osoby, chcace nas ratowac, prosze niepiszcie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się