Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      logo

logo

(11 wyników)
    • kiedyś Wobi popelnil logo forumowe. A ponieważ teraz mamy mozliwosc wrzucenia go na gore forum to mozna by tam to logo zamiescic. No chyba, ze ktos z braci grafikow wyjatkowo licznie reprezentowanej na tymze forum czuje sie na silach cos nowego popelnic tu stare logo a wlasciwie naklejka - na aucie mejsona strony.aster.pl/mejson/images/forum/Automobil2.jpg
    • wyborcza.biz/biznes/1,100896,8005552,Traby_pocztowe.html NIech mi ktoś wyjaśni: po co? Logo poczty, które wszystkim się kojarzy z pocztą zmieniać na jakieś nowe... Za taką kasę.... Argument o tym, że deutche post jest wyraźniejsze mnie nie przekonuje, raczej sądzę, że ktoś na tym musi zarobić. To tak samo jak z CPNem było. Ludzie dalej mówią "jadę na CPN", nawet młodzi na emigracji którzy wyjechali jak mieli 10 lat, a oni zrobili Orlen marnując taki potencjał...
    • czy sa gdzies dostepne?
    • Podczas trwających właśnie targów motoryzacyjnych w Paryżu (25 września - 10 października) firma Renault prezentuje zmodyfikowane logo oraz układ liter w nazwie. Zmiany wprowadzane będą stopniowo i widoczne będą w oznakowaniu punktów dealerskich, materiałach reklamowych i publikacjach, na papierze firmowym oraz na stronach internetowych. Charakterystyczny romb w logo Renault ma teraz dodany efekt trójwymiarowy, a żółty kolor tła jest nieco ciemniejszy. Bardziej nowoczesny kształt otrzyma...
    • Jakoś swojsko i przytulnie się teraz zrobiło... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
    • Chyba się spsuło. Adminy, proszę naprawić!
    • www.swissmotor.ch/Bericht/0311/DSC1756.jpg VW już produkuje ciężarówki! Niebawem zaczną produkcję lokomotyw, a potem samolotów.
    • Piękne zdjęcie, ale brzuch jeszcze z przodu :) [img]https://bi.gazeta.pl/im/0/7843/z7843190X.jpg[/img]
    • www.astroman.com.pl/index.php?mod=magazine&a=read&id=14 Budzi szacunek i respekt, patrząc na osiągi. Pzdr.
    • Pani Grażyna chciała kupić w Niemczech samochód do przewozu niepełnosprawnych. Pomagała jej firma, którą kieruje Maria Konczak. Firma rozesłała zapytania do dealerów. Zamiast odpowiedzi z konkretnymi ofertami, dostała pozew do sądu i grozi jej 250 tys. euro grzywny. – Nie stać mnie na samochód dostępny na polskim rynku – mówi mieszkająca w Łodzi 44-letnia Grażyna Wiktorowicz. – Dlatego cały czas szukałam czegoś w internecie. W końcu znalazłam firmę, która obiecała, że będzie...
    • motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/mamy-juz-fiata-bravo-t-jet-na-filmie,777349 A do tego Fiat po raz kolejny zmienia znak firmowy - co najmniej jakby cos tu miał pomóc ;) Chociaż autko w końcu przynajmniej wygląda na włoskie, nie to co "VW Stilo". Zapewne po raz kolejny Fit b edzie zapewniał o totalnym poprawieniu jakości i odnowie imidżu marki ...i tak do kolejnego nowego modelu z może znowu nowym znaczkiem i nowa polityką jakości :P W każdym razie - i tak mozna sie spodziewac po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się