Dodaj do ulubionych

LOGO Forum i naklejki

29.12.08, 18:11
czy sa gdzies dostepne?
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: LOGO Forum i naklejki 29.12.08, 19:13
      I want one! :-)
      • sherlock_holmes Re: LOGO Forum i naklejki 29.12.08, 21:49
        Idąc na całość za Freddiem Mercurym:
        I want it all
        And I want it now!
        :0
        • tomek854 Re: LOGO Forum i naklejki 30.12.08, 21:34
          To miałbyć raczej John Cleese ;-) "But I want one" "I can speak polish: Guten
          Morgen!" :D
    • mejson.e Re: LOGO Forum i naklejki 29.12.08, 22:02
      Logo masz już na forum a naklejkę jedną, nieużywaną, w kolorze bordo mam i
      dłuuugo nie oddam. ;-)

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • wujaszek_joe Re: LOGO Forum i naklejki 29.12.08, 22:20
        Żeby zdobyć naklejkę trzeba mieć chody u admina
        Łatwiej się do masonów zapisać :)
        • lexus400 Re: LOGO Forum i naklejki 30.12.08, 19:17
          wujaszek_joe napisał:

> Żeby zdobyć naklejkę trzeba mieć chody u admina
          > Łatwiej się do masonów zapisać :)

Może ja wytłumaczę jak to jest z tymi naklejkami. Dawno, dawno temu, za
          siedmioma górami i za siedmioma rzekami, jak jeszcze nie było nas tylu na
          forum.........:)) nasz szanowny kolega wo_bi popełnił logo forumowe i był łaskaw
          zrobić naklejki, za które wpłacaliśmy kwoty odpowiednie do zamówionych ilości.
          Ilości te zostały rozdysponowane wśród zamawiających i tak temat został
          zamknięty. Aby zamówić jakąś partię naklejek potrzeba moim zdaniem pewną ilość
          chętnych aby miało to sens, następnie trzeba by wpłacić za wszystko wcześniej
          aby nie angażować finansowo np. kolegi wo_biego (wo_bi przepraszam - służysz
          tylko za przykład:)), po pokryciu kosztów finansowych naklejki zostają rozesłane
          do zamawiających. Oczywistą sprawą jest, że samo rozesłanie również wiąże się z
          pewnymi kosztami tak więc mniemam, ze wyjaśniłem o co biega i nie biega tu
          bynajmniej o znajomości z adminami:))Ja osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem
          jeszcze 2-ch sztuk (nieużywanych) naklejek, więc ja mam:)) Teraz proponowałbym
          wpisywać się w tym wątku w sprawie zamówień - komu, ile i w jakich kolorach
          (albo kolory ujednolicić) a następnie wyznaczymy "ochotnika" do organizacji
          owego przedsięwzięcia.
          • pizza987 Re: LOGO Forum i naklejki 30.12.08, 20:52
            Ja kiedyś pisałem że mam dojście, ale niestety nie do druku a do wycinania na plotterze :( Aczkolwiek mam sąsiada firmowego będącego za pan brat z drukiem (ma znajomości jak mówią) więc po nowym roku pogadam i zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba że ktoś ma lepsze dojście? Ewentualnie zawezwę tu do raportu Edka bo coś mi świta że on się kiedyś wypucował o ewentualnych możliwościach ;)
            • wujaszek_joe Re: LOGO Forum i naklejki 30.12.08, 21:16
              A nie idzie tego w wersji elektronowej udostępnić? wraz z instrukcją na czym to
              wydrukować itd?
              Czy to zbyt tandetne rozwiązanie? Na poligrafii również się nie znam
      • pizza987 Re: LOGO Forum i naklejki 30.12.08, 21:59
        mejson.e napisał:

> Logo masz już na forum a naklejkę jedną, nieużywaną, w kolorze bordo mam i
        > dłuuugo nie oddam. ;-)

Nie bój nie bój, zlokalizujemy Cię, Lexus ma jeszcze 2 szt. to się wyprawę poczyni ]:->
        > --
        > Automobil
        > Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka